Hopp til navigasjonHopp til hovedinnholdHopp til bunnområde

«Sacred Summertime»: Stemningsfull avslutningskonsert

Sacred Summertime blir en stemningsfull avslutning av Olsokdagene på Stiklestad i Borggården. Olsokorkesteret, olsokkoret og solistene Runa Hestad Jensen og André Søfteland gir oss svingende og melodiøs musikk i sommernatten.

Med utgangspunkt i Duke Ellingtons Sacred Concert og George Gershwins musikalske landskap får vi høre blant annet Summer- time og flere kjente musikalnummer. Hestad Jenssen og hennes fortryllende stemme er velkjent for stiklestadpublikummet. Søfteland spiller rollen som Tormod Kolbrunarskald i årets oppsetting av Spelet om Heilag Olav og er kjent fra sine roller i Les Misérables, Spelemann på taket og Evita. Sammen med olsok- orkesteret under ledelse av Simon Revholt og olsokkoret med dirigent Hans Dur Molvik, gir de oss en fantastisk avrunding på årets olsokdager.

29. juli kl. 22.00. Borggården. Bill. 450,- / 420,-

Se hele programmet for Olsokdagene på Stiklestad her

Del på Facebook