Hopp til navigasjonHopp til hovedinnholdHopp til bunnområde

Besøk Ståle Gerhardsens kunstutstilling i Leidangsgalleriet

Fra åpningen på årets olsokutstilling. Foto: Gerhardsen & Karlsen.

Ståle Gerhardsen er årets olsokkunstner. Han er en utradisjonell kunstner som utmerker seg gjennom sin lekenhet og sitt mangfold av uttrykk. I Leidangsgalleriet på Stiklestad Nasjonale Kultursenter er det mulig å se hans utstilling VÅKEN frem til 31. august.

Årets olsokkunstner håper å vekke publikum på så mange måter som mulig med utstillingen sin. I utstillingen kan du se malerier, grafikk, installasjoner og skulpturer. Felles for alle er at de tematisk forholder seg til ordet våken.

Utstillingen er gratis og døgnåpen.

Bilder kan kjøpes ved å henvende seg i resepsjonen på kulturhuset.

Del på Facebook