Hopp til navigasjonHopp til hovedinnholdHopp til bunnområde

Våkenatt med Trondheimssolistene

Olavsvaken, våkenatt natt til 29. juli, var en viktig del av middelalderens trosliv. Når Olsokdagene 2019 har VÅKEN som tema, er det derfor naturlig at Stiklestad kirke åpner sine dører når mørket siger på. I bestillingsverket Pilegrim – en livsreise skildrer felespiller og komponist Gjermund Larsen pilegrim på sin måte, inspirert av gamle samler og folketoner. I tillegg vil Trondheimssolistene fremføre musikk av blant annet Edvard Grieg og Henning Sommero.

Velkommen til en våkenatt med musikk til inspirasjon og ettertanke. Etter konserten vil kirken være åpen for alle som ønsker å ta del i en moderne olavsvake i bygget reist på stedet hvor helgenkongen falt.
28. juli kl. 23.30. Stiklestad kirke. Bill. 300,- / 280,-

Se hele programmet for Olsokdagene på Stiklestad her

Del på Facebook