Hopp til navigasjonHopp til hovedinnholdHopp til bunnområde

Høst på folkemuseet

Velkommen til Stiklestad og gode opplevelser søndag 15. september kl. 12-15

Sommeren er på hell, og vi inviterer til Høst på folkemuseet. På Molåntunet og i de nærliggende bygninger, vil det være aktiviteter for store og små. Vi fyller området med musikk, allsang, sangleiker, spikking, båtbygging, skotthyllkasting, staurbæring, natursti, tresking, høyhopping og mere som hører høsten til.

Vår egen PIPPI tar med barn og voksne på til dukkestua, før de tar sats og hopper i høyet.

I Levringslåven vil det gamle treskeverket bli satt i gang, slik at man kan få se hvordan man tresket korn før skurtreskernes inntog. I sommer ble Kvenna reparert, og vi får ta del i maling av korn med vannkraft.

I Molåna er det åpen kafe med kaffe og kakesalg. Ute på tunet blir det salg av grønnsaker og høsten goder fra markedsboden til Haugslia gårdsbutikk, mens Dillmoen gård demonstrerer ysting m.m. Verdal husflidslag bidrar også med aktiviteter og formidling, til barn og voksne.

En av sommerens store, populære nyhet, var den nye lekebutikken i Lyngsburet. Her kan barna være utkledd som kjøpmann eller butikkjomfru og vise kremmerånd.

I tillegg til alt dette, blir det anledning til å kjøpe soppstuing og Steinovnsbakt brød fra Scandic Stiklestad.

Billettsalg i resepsjon og ved Hermannshuset .

Del på Facebook