Hopp til navigasjonHopp til hovedinnholdHopp til bunnområde

Hyggelige høstarrangement

Er du glad i musikk, litt god mat og drikke har vi 2 høstarrangement som kanskje kan passe for deg/dere.

28. september er det klart for en ny kveld med Afzelius Night i regi Jan Egil Kålen og bandet. Etter konserten spiller Exil Countryteam opp til dans. Ta gjerne en matbit i forkant av arrangementet, som starter kl. 20. Det er 20 år siden Bjørn Afzelius gikk ut av tiden samt 25-års jubileum for Exil Countryteam.

25. oktober spiller Jetsan i Restaurant Skalden. Jetsan startet tidlig på 60- tallet, og ble et veldig poupulært band som stort sett var på veien hver helg. Nå har de funnet sammen igjen, og vil gi oss et herlig gjenhør med melodier fra 60 – 70 årene. Det blir i tillegg smakfulle småretter varme og kalde, deilig ost, brød, pizza m.m.

Se mer i vår arrangementskalender, med link til billettbestilling.

Del på Facebook