Ønsker du å være utstiller på JUL IGJEN 7. og 8. desember?

Vi er i gang med planleggingen av vinterens høydepunkt på Stiklestad, Jul igjen, 7. og 8. desember kl. 12.00 – 17.00

I år arrangeres Jul igjen for 30. gang. Vi satser som før på et tradisjonsrikt arrangement med tydelig familieprofil, tradisjonsrike aktiviteter i museumshusene, musikk og underholdning og et flott julemarked på folkemuseet.  Vi samler hvert år rundt 5000 besøkende fra hele Midt-Norge. Mange av våre gjester gleder seg til å gjøre unna en del av årets julehandel under Jul igjen.

De fleste utstillerne er samlet i ei gate av uteboder på øvre del av museumsområdet. Vi har også mange museumshus som stabbur og andre rom som er flotte å lage utstillinger inni og utenpå! Det er mulig å ta en tur å se på mulighetene. De som har varer som ikke tåler frost, må spesielt søke om å være i oppvarmede museumshus.

Søknad om utstillingsplass må leveres senest 15. oktober

Retningslinjer og utstillingsplasser

Dere får svarbrev på epost fra oss i uke 44 om dere er blitt tildelt plass eller ikke.

Da sender vi også med faktura for leie av stand, som må betales innen forfallsdato for å bekrefte plassen.

Del på Facebook