Hopp til navigasjonHopp til hovedinnholdHopp til bunnområde

Julebord på Stiklestad

Vi har et variert og innholdsrikt juleprogram på trappene- og starter litt magisk med Boje Hoseth og Vømmølgutan i skjønn forening. Datoer er 29. og 30. november.

BojeVømmølgutan

Boje er en av norges aller fremste tryllekunstnere og har jobbet som tryllekunstner helt siden tenårene. Han har en lang fartstid i bransjen og har i sitt repertoar flere tusen triks og en mengder av spektakulære show. Vømmølgutan kom til verden en tidlig blåmandag mars 1985. Dette skjedde i Verdal`n, nærmere bestemt i Helgådalen- som også er heimbygda og opphavet til musikken, nemlig Hans Rotmo. Vømmølgutan har stort sett hatt samme besetning siden starten, og består av to blad Bratli og to blad Østgård. Og som oftest når de er ute på spilling, har de med seg musikalsk bistand fra dobbelt Norgesmester i gammeldans og Kappspellvinner P.A Røstad jr.

Børge og BeccaDen 7. desember får vi besøk av countrymusikkens nye superduo, Børge Rømma og Becca. Becca platedebuterte i 2012 med «Såmmår i Bøgda» hvor hun skrev mesteparten av låtmaterialet selv og høstet strålende kritikker fra publikum og bransje. Alle låtene framføres på Beccas egen trønderdialekt, noe som er med på å sette en ekstra spiss på tekst og melodi. Børge er norsk musiker og vokalist i countrybandet Too Far Gone. Han ble medlem i bandet etter et weekend- oppdrag i Sverige i 2005.  Med Too Far Gone har han vært med på å utgi fire album. Børge var tidligere vokalist i bandet Dirty Boots, og ga også ut en cd sammen med de i 2003.

For de som ønsker en helt spesiell og annerledes helaften i et av våre museumshus, har vi Gjestebud i Gjesteloftet på Stiklastadir 29. november og 20. desember, samt gilde i langhuset på Stiklastadir 7. desember. Her blir man tatt tilbake i tid, og vi har skreddersydd formidlingen og maten rundt tidsepoken. Varighet ca. 3 timer. Etterpå er det dans og bar i hotellet.

I tillegg byr vi på Juletapas den 14. desember samt «Heim til jul» den 20. desember, der Frank Scott skaper god stemning begge kveldene.

 

Mange muligheter her altså!

Vi skreddersyr også julebordskvelder for grupper på andre datoer.

Julearrangementet Jul Igjen, med bl. a hyggelig julemarked- er en fin kombinasjonsmulighet om dere velger julebord 7. desember.

Vi hjelper selvsagt også med overnatting og transport om dette er ønskelig.

Send oss en mail [email protected] eller ring 74044200, så tar vi oss en julebordsprat 🙂

 

Del på Facebook