SNK er stengt for publikum

SNK er stengt for publikum. På bakgrunn av faren for smitte av Covid-19 (koronaviruset) holder vi stengt for publikum inntil videre. Dette gjelder alle våre fem museer (Egge museum, Nils Aas kunstverksted, Stiklestad nasjonale kultursenter, Levanger fotomuseum og Stjørdal museum Værnes) og Scandic Stiklestad. Dette betyr også at planlagte arrangement på disse virksomhetene er avlyst/utsatt inntil videre og at all form for utleie av lokaler ikke vil være mulig. Disse tiltakene er iverksatt for å bidra til den store dugnaden med å unngå smittespredning i befolkningen.

Vi åpner igjen når det er forsvarlig, i samråd med offentlige myndigheter og helsevesen.

På vårt hovednummer 74044200 besvares alle henvendelser kl. 10-14 hver ukedag. For take away kan du også ringe eller sende en sms til 91341670 (alle dager fram til kl. 20).
Hvis du lurer på noe ang. restaurant, kurs/konferanser og overnatting, send oss gjerne en mail og vi svarer så raskt vi kan: [email protected]
Henvendelser på facebook blir også besvart fortløpende.

Del på Facebook