SOMMERVIKING PÅ STIKLESTAD

Gi barna en «tidsreise» som Sommerviking på Stiklestad i starten av sommerferien, vi tilbyr ei spennende og innholdsrik uke sammen med flere av våre dyktige sommerverter.

Sommerviking er et aktivitetstilbud på dagtid for barn som er ferdig med 1.klasse og t.o.m. de som skal begynne i 5.klasse, uke 26 og uke 27.

Tre av dagene er barna vikinger på middelaldergården Stiklastadir hvor man får ta del i blant annet – matlaging, fortellerstunder, håndverk og skyting med pil og bue. Og to av dagene vil bli tilbragt på folkemuseet som barn «før i tida» med aktiviteter som – lekebutikk, lekefjøs, matlaging, snekring, og ikke minst frilek.  Barna vil bli kledd opp i tidsriktige klær, der lek, opplevelser og mestringsfølelse står i fokus. Maks 16 barn pr uke.

Vi serverer lunsj og fruktmåltid hver dag, barna må selv ha med frokost eller ha spist før de kommer.

Vi ønsker dere velkommen fra kl.09.00 og holder på hele dagen frem til kl.15.00. Kjernetiden vil være fra kl. 09.00 – 14.30, da ønsker vi at alle barna er her. 

Pris 1500 ,- pr. barn. Søskenmoderasjon 200 ,-

Med bakgrunn i nåværende situasjon i forbindelse med virusutbruddet har vi endret påmeldingsfristen på Sommerviking til 1.juni.  Man vil få svar om plass 2.juni, da er påmeldingen bindende og faktura vil bli utsendt. Vi tar forbehold om at Sommerviking blir avlyst om helsemyndighetene fraråder slik aktivitet knyttet til virusutbruddet og da skal dere selvfølgelig ikke ha noen utgifter knyttet til dette. Håper inderlig vi sees til sommeren!

Søknadsskjema sommerviking

  • Oppgi e-post til hovedkontakt
  • Faktura vil bli utsendt i forkant.
  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.
Del på Facebook