STIKLESTADSOMMER FOR BARN.

Vi tilbyr barn som er født i 2013 eller tidligere en helt spesiell sommeropplevelse her på Stiklestad. Barna deltar en uke hver, de blir kledd i tidsriktige klær og får delta i Arvesølvet. Arvesølvet er et vandreteater der man på tre tun spiller og forteller historier fra henholdsvis 1898, 1942 og 1959. I tillegg får barna i mellom forestillingene levendegjøre tunene sammen med de voksne med leiker og andre aktiviteter.  

Tilbudet gjelder hver dag fra 22.juni – 2.august. Hvert barn får tildelt en uke, dere noterer ønsker for uke i vårt søknadskjema. Vi gjør dere oppmerksomme på at det er førstemann til mølla og at vi fjerner uker etter hvert som det fylles opp. Gruppene skifter på mandager. Det er viktig at barnet kan delta i hele den perioden de ønsker, samt stille på øvinger.

Opplæring av barna vil foregå fra 1.juni til 22.juni, i hovedsak på kveld og helg. Det er ca 3 øvelser for hver gruppe. Vi bruker tid på å bli kjent i starten og barna får lære ulike dramaleker. Barna vil også få innføring i de ulike tidsepokene for å kunne leve som et barn fra før i tida.

Deltakeravgift: 550,- dette er inkludert mat i den aktuelle uken de deltar.

Pris for søsken 450,- dette er inkludert mat i den aktuelle uken de deltar.

Søknadsfrist: 5. april

Ved evt. Spørsmål ta kontakt med Ida Kirkholt Myhre.

Epost: [email protected] Tlf: 740 44200

Søknadsskjema sommerbarn 2020

  • Oppgi e-post til hovedkontakt
  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.
Del på Facebook