Lokalt og variert under olsokdagene

Karen Ingeborg og Ole Anton Moe er årets medspillere under Olsokdagene på Stiklestad 2020.

Under Olsokdagene på Stiklestad 2020 kan du oppleve trivelige intimkonserter med dyktige og anerkjente lokalmusikere. Det blir en konsert hver eneste dag under olsokdagene. De fleste konserter blir i Borggården, med max. 200 tilskuere per konsert pga. gjeldende smittevernregler.

FREDAG 24. JULI

19.00 og 21.30: Visekveld i Borggården. Det er igjen duket for årets triveligste sommerkveld. Med lokale artister og et seksmanns orkester ledet av Ola Wist Holmen, ønsker Verdal Teaterlag og Olsokdagene på Stiklestad velkommen til dobbel visekveld. Vi lover en lun og stemningsfull kveld i Borggården og et olsokpyntet Stiklestad. 

LØRDAG 25. JULI                                                   

20.00: Dramaqueens. Konsert med Marte Hallem, Line Hallem og musikerene André Dystad, Asgeir Skrove og Andreas Hellan i Borggården. Søstrene Hallem presenterer låter fra både Flyktningelosen, Oda fra havet, Operasjon Oleander, Glasshjertet og Styggdalsspelet, samt kjente og kjære viser.                                                           

SØNDAG 26. JULI                                                               

20.00: Gammeldanskonsert. Her blir det flott tradisjonsmusikk med P.A. Røstads Orkester, et prisbelønt og nasjonalt kjent orkester. Med seg har de også Torfinn Hofstad på fele. Borggården.                                                                                                    

MANDAG 27. JULI                                                   

20.00: Konsert med årets medspillere Ole Anton Moe og Karen Ingeborg Moe. Borggården. Karen Ingeborg og Ole Anton er ikke ukjente for stiklestadpublikummet. De hadde olsokkro under fjorårets olsokdager, mens Ole Anton fikk æren av å spille med selveste Frode Alnæs på olsokdagene i 2018. Som 12-åring briljerte Karen Ingeborg som Annie i Verdal Teaterlags oppsetning. Bandet deres, New Dawn, jobber for tiden med å skrive eget materiale og har satt seg som mål å gå i studio for å spille inn ny musikk til høsten. Ole Anton har også bemerket seg i den nye utgaven av Gosse Nånstans, mens begge søsknene er medlemmer i Ola Uteliggers jr. Ole Anton og Karen ser fram til å få stå på scenen igjen. De har begge savnet dette de siste månedene, og samtidig er det en ære å få gjøre det som en del av årets artister under Olsokdagene på Stiklestad.                     

TIRSDAG 28. JULI                                                               

21.00: Olavsvake. Konsert med musikk av Paul Okkenhaug og orgelkomposisjoner. Solister: Kjetil Støa og Runa Hestad Jenssen. Piano: André Dyrstad. Orgel: Ola Ludvik Bosnes. Stiklestad kirke. Under olavsvaken skal de fremføre vakker musikk og sang fra Spelet om Heilag Olav. Kanskje det nærmeste vi kommer spelfølelsen under årets olsokdager?                                                                      

ONSDAG 29. JULI                                       

17.00: Barnas olsokkafé med Klaus & Klara (Hildur Norum og Arnstein Langåssve). Borggården. Klaus & Klara er klare for å underholde barna med kjente barnesanger og sprell og moro. Passer for hele familien.

 

Del på Facebook