Stiklestad Nasjonale Kultursenter søker sommeransatte i perioden 14. juni til 8. august

Vi søker sommeransatte til Vikingsommer på Stiklestad som kan jobbe som guider, formidlere og kafévertskap. Alle sommeransatte har direkte kontakt med publikum gjennom salg, aktiviteter og omvisninger, vi søker derfor positive, utadvendte og serviceinnstilte ansatte.

Vikingsommer på Stiklestad i Verdal foregår fra 22. juni til og med 8. august, alle dager bortsett fra mandag.

Se under for å finne mer informasjon om de ulike jobbene du kan søke på. Opplæring vil foregå etter avtale før 22.juni. Vi tar hensyn til skoleslutt og start, men opplæring på kveld og helg må påregnes.

Vi søker sommeransatte fra 16 år og oppover. Voksne må gjerne søke.

Søknadsfrist 7. mars

Ved spørsmål, kontakt museumspedagog Ida Kirkholt Myhre tlf. 98472554 eller e-post [email protected].

Vennligst les all tekst under før du søker i det elektroniske skjemaet nederst.

 

Guider

Våre guider tar med små og store grupper rundt på Stiklestad og forteller om den mangfoldige historien på stedet. Andre oppgaver er å ta imot publikum i resepsjonen og billettbod, selge billetter samt informere om våre tilbud til de besøkende. Vi søker etter guider med meget god evne til å kommunisere på tysk eller fransk, i tillegg til engelsk.

Faglig opplæring etter nærmere avtale i juni. Turnus dag og kveld fra midten av juni til slutten av august.

 

Kafévert Molåna 

I Molåna inviteres publikum inn for å kjøpe seg kaffe og kaker anno 1898. Her søker vi etter selvstendige, serviceinnstilte og ansvarsfulle kaféverter.

Opplæring i midten av juni. Turnus hverdag og helg ca kl. 10.30 – 16.30 fra 22. juni til 8. august.

 

Formidler Middelaldergården Stiklastadir

Stiklastadir er vår middelaldergård, hvor vårt kjerneprodukt, Olav den hellige har en sentral plass. Gården består av langhus, gjesteloft og noen mindre hus. Vårt mål er å levendegjøre gården, slik at våre gjester får økt kunnskap og opplevelser i et autentisk miljø. Her får voksne og barn ta på, føle og høre historien gjennom handverk, leik og skuespill. Det kan være alt fra plantefarging, nålbinding og tømring, til pil- og bueskyting, matlaging, omvisninger og gårdsarbeid som luking, stell av dyr og gjerdebygging.

På Stiklastadir vil vi ha deg som er interessert i handverk, historie og mennesker, og som liker å aktivisere barn og gi gode opplevelser til alle. Vi trenger også noen med formidlings- eller teatererfaring, til framføring av korte monologer som formidler historie på en levende måte.

 Opplæring i midten av juni. Turnus hverdag og helg ca. kl. 11.00 – 16.00 fra 22. juni til 8. august.

 

Søknadsfrist: 7. mars.

Vi håper du har lyst å søke på sommerjobb hos oss og få en opplevelsesrik sommer.

Søknadsskjema sommeransatt 2021

  • Dra og slipp filer her, eller
  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.

 

Del på Facebook