Fullbooket! Historisk sommerskole på Stiklestad i uke 25, 26 og 27 for barn bosatt i Verdal kommune.

Fullbooket! Vi håper å kunne tilby lignende sommerskole neste sommer.

 

HISTORISK SOMMERSKOLE PÅ STIKLESTAD FOR BARN 

Dette er et gratistilbud i samarbeid med Verdal kommune. Kriteriene for å søke er at barna må være bosatt i Verdal.

Gi barna en «tidsreise» på historisk sommerskole på Stiklestad i starten av sommerferien, vi tilbyr spennende og innholdsrike dager sammen med flere av våre dyktige sommerverter.

Dette er et aktivitetstilbud på dagtid for barn som er ferdig med 1.klasse og t.o.m. de som skal begynne i 5. klasse, uke 25, 26 og 27.

Dagene vil bli tilbragt i Vegvokterboligen på folkemuseet. Vi leker oss tilbake til «før i tida» med aktiviteter som – lekebutikk, lekefjøs, matlaging, vedarbeid, og ikke minst frilek. Barna vil bli kledd opp i tidsriktige klær, der lek, opplevelser og mestringsfølelse står i fokus. I tillegg vil vi tilbringe tid på Middelaldergården Stiklastadir der barna får prøve seg på pil og bue, øksekast og andre vikingaktiviteter. Vi har sau, gris og høner på området som barna får være med å mate.

Vi serverer lunsj, drikke og fruktmåltid hver dag. Vi tar hensyn til innmeldte matallergier. Frokost må man spise før man kommer.

Vi ønsker barna velkommen fra kl.09.00 og holder på hele dagen frem til kl.15.00.

Skolen varer fra tirsdag til fredag, 4 dager.

Påmeldingen er bindende.

Vi forholder oss til nasjonale og lokale smittevernregler. Alle skal føle seg trygge, vi tar kontakt hvis det kommer endringer som berører sommerskolen.

Har du spørsmål ta gjerne kontakt med Museumspedagog Ida Kirkholt Myhre på epost: [email protected]

Gi barna en lærerik og minnerik uke på historisk grunn i sommer! Velkommen!

 

Del på Facebook