Åpningskonsert med ISÁK Olsokdagene på Stiklestad 2021

27. juli kl. 20.00 blir det åpningskonsert med ISÁK i Borggården på Stiklestad Nasjonale Kultursenter i Verdal.
Bill. 340,- / 320,- / 300,- (student)
Billetter selges på nett her: https://checkout.ebillett.no/157/events/culture… på www.stiklestad.no og i vår resepsjon på kulturhuset (åpen hver dag 8-22). Tel. 74044200.
Faste tilviste og nummererte sitteplasser på stoler med 1 meters mellomrom. Åpen restaurant. Gratis parkering. Vi følger alle smittevernregler.
Hjertelig velkommen til en forrykende åpningskonsert for årets Olsokdagene på Stiklestad!
Fjoråret var travelt for ISÁK, som slapp debutalbumet «Ealán», til strålende kritikker og spilte konserter over hele landet. Det sikret dem nominasjon for «Årets nykommer» på P3 Gull 2019. I år har de brukt tiden i studio, og kunne tidligere i år røpe at deres neste album er like rundt hjørnet. –Vi gleder oss til å vise hva vi har jobbet så hardt med det siste halvåret. Det er rimelig episk, om jeg får si det selv, sier Ella. ISÁK består av vokalist Ella Marie Hætta Isaksen, produsent Daniel Eriksen og trommeslager Aleksander Kostopoulos. På forrige albumturne spilte ISÁK en rekke utsolgte konserter fra nord til sør, etterfulgt av en sommer med over 20 festivaler.

 

2021 kunne dermed ikke blitt en større kontrast siden livebransjen fullstendig stoppet opp. Men det har gitt bandet et enormt savn etter å spille livekonserter: -Det går ikke an å beskrive hvor mye vi har savnet å spille konserter! Vi gleder oss derfor helt vilt til å gjøre det vi er aller best på –å løfte taket og få publikummet til å synge og danse med oss, sier vokalist Ella Marie. ISÁK har i høst sluppet tre singler –«Ain Du», «I`ll Do My Best», og «Son».

Del på Facebook