Book overnatting på Gjesteloftet på Airbnb

Vikingsommer på Stiklestad er rett rundt hjørnet og i den anledning har vi opprettet en Airbnb-side for Gjesteloftet fra 21. juni tom. 8,. aug.! Like utenfor vil man ha muligheten til pil- og bueskyting, øksekasting og mange andre aktiviteter. For full liste over aktiviteter under Vikingsommer på Stiklestad trykk her..

Stiklestad er kjent for slaget som stod her 29. juli 1030. Gjesteloftet er en laftet bygning i to etasjer, og vi leier ut første etasje (opp til 6 pers.) for en unik overnatting. Alt i et tidsriktig middelaldermiljø, med utskjæringer, billedtepper på veggene, veggfaste senger og benker, og et langbord som gjestene kan samles rundt. Tidsriktige klær er tilgjengelig og kan benyttes. Rundt gjesteloftet bor det sauer, gris og høns. Sengene er en rekonstruksjon fra middelalderen, og er noe kortere enn dagens standard. Det er toalett- og dusjfasiliteter, og det er et lite tekjøkken for tørrmat. Frokost kan kjøpes i tillegg, serveres på Scandic Stiklestad. Sengeklær, vasking og dagsbillett til Vikingsommer på Stiklestad er inkludert i prisen.

Gjesteloftet kan bookes her.

Prisen er på 2500,- per natt (pluss Airbnb tjenestegebyr)

Innsjekking foregår fra 16:00-21:00. Utsjekk før 10:00.

Ta reisen tilbake i tid og lev i år 1247!

 

 

Del på Facebook