Ungdommens Talerstol: 2021

Ungdommens talerstol 2021

Gjennom små videosnutter i en digital julikalender, har ungdommer gitt sin definisjon av hva Stiklestad har å by på.

I løpet av tre dager i juni har ni ungdommer i alderen 15 til 21 år fra Inderøy, Verdal og Steinkjer fått muligheten til å bli bedre kjent med Stiklestad, og historiene som er knyttet til stedet. Samlinger, med sosialt samvær og workshops, har resultert i en digital julikalender, med små videosnutter som skal publiserer hver dag i juli måned på Stiklestad Nasjonale Kultursenter (SNK) sine sosiale medier.

Ungdommen har lært mye om innholdsproduksjon og historiefortelling gjennom sosiale medier fra NTE sin kommunikasjonsrådgiver, Lise Musum Stangvik og markedskonsulent Kornelia Minsaas.

Gled dere til å se Stiklestad, sett fra ungdommenes perspektiv.

Ungdommenes talerstol

  • Talerstolen Stiklestad er navnet på Stiklestad sin samfunnsdialogsatsning. Ungdommens talerstol.» er en viktig del av denne satsingen.
  • Målet med Talerstolen er å gjøre dagens Stiklestad til en arena for bred samfunnsdialog, et sted hvor man diskuterer fortid, nåtid og fremtid og båndene mellom dem.

Våre gode samarbeidspartnere i Stiklestadleidangen, Sparebank 1 SMN, NTE og Trønder-Avisa, bidrar til realisering av Talerstolen Stiklestad.

Del på Facebook