I år blir det endelig «JUL IGJEN» på Stiklestad, 4. og 5. des.

Jul igjen arrangment 2021

 

I år blir det endelig «JUL IGJEN» på Stiklestad, og vi gleder oss til å få mange besøkende på det tradisjonsrike førjulsarrangementet!

På leting etter den gode, gamle julestemninga? Ta turen til Stiklestad og få med deg førjulshelga Jul igjen, 4. og 5. desember kl. 12-17. Opplev stemninga som skapes når mange hundre fakler tennes, og det lyser lunt fra alle stuer.

Våre museumshus, kulturhuset og middelaldergården Stiklastadir fylles av deilig mat, aktiviteter og julestemning. Opplev demonstrasjon av gammelt handverk, juleforberedelser og slakting av julegris. Barna kan delta på lysdypping, juleverksted og spikking. De får også oppleve fjøsnisser, julebukker, fortellerstunder og se den lille familieforestillingen «Travel taus og fjøsnissesprell» på Molåntunet. Kafé Molåna i den ærverdige trønderlåna er også åpen.

I samarbeid med Scandic Stiklestad har vi også Julemarked med lokal mat, husflid og handverk; under tak i Borggården og i kulturhuset. Påmeldingsskjema for selgere finner du her. Frist 8. nov.

 

BILLETTER
Voksne 150,- Barn: gratis
Kjøp Stiklestadkortet 2022 i resepsjonen og få gratis inngang!

Du kan kjøpe billetter til Jul igjen på nett her eller i resepsjonen vår på kulturhuset.

Julearrangementet foregår både på Folkemuseet, middelaldergården Stiklastadir og på kulturhuset på Stiklestad Nasjonale Kultursenter i Verdal på Innherred i Trøndelag. For å komme til Stiklestad ta av E6 mot Verdal, passer Verdal sentrum, følg Fylkesvei 757 og kjør opp bjørkealléen Stiklestad allé i 4 km. til du ser Stiklestad kirke og kulturhuset. Parkeringsplassen har gratis parkering.

Scandic Stiklestad har åpen restaurant og overnattingstilbud.

Fra den 15. november sprer duften av ribbe og andre julegodsaker seg fra kjøkkenet vårt.
Fra samme dato serveres julelunsj hver ukedag fram til 23. desember, med bordsett kl. 11.30 og kl. 13.
Ta med deg dine forretningsforbindelser, gode kolleger, familie og venner på en forsmak av julen.

Familiejulebord på søndag 5. desember, med bordsett kl. 13 og kl. 16. Ring 74044200 for å bestille bord.

Julebord: lørdag 4. desember med stor buffet, underholdning og dans. Mer info kommer.

 

Velkommen til ei stemningsfull julehelg!

 

 

Del på Facebook