Unik overnatting på middelaldergården Stiklastadir i sommer

Ønsker dere å oppleve et helt døgn på Stiklestad slik det var i vikingtiden?  Reis tilbake til år 1247 og sov på ekte middelaldersk vis på gjesteloftet midt i viking- og middelaldergården Stiklastadir. En opplevelse som blir husket av store og små i lang tid fremover. Alt ligger til rette for et morsomt og opplevelsesrikt besøk på Stiklestad.

Gjesteloftet er en bygning som er typisk for den kristne middelalderen. Vi leier ut hele første etasje for opp til 6 personer for en helt unik overnatting. Alt i et tidsriktig middelaldermiljø. Billedtepper på veggene, veggfaste senger og benker, og et langbord som folket samles rundt.

Sengene er en rekonstruksjon fra middelalderen og er kortere enn dagens standard. Flere senger i samme rom. Tidsriktige klær er tilgjengelig og kan benyttes. Det finnes toalett- og dusjfasiliteter, og det er et lite tekjøkken for tørrmat. Frokost kan kjøpes i tillegg, serveres på hotellet. Sengeklær er inkludert i prisen.

Priser:

Gjesteloftet er nå på Airbnb! 
Prisen er på 2500,- per natt pluss tjenestegebyr.

for 1 til 6 personer.

Innsjekking foregår fra 16:00-21:00. Utsjekk før 10:00.

Ta reisen tilbake i tid og lev i år 1247.

Inkludert i prisen er opplevelsene på arrangementet “Vikingsommer på Stiklestad“, åpent tirsdag til søndag. Mandager er kun våre utstillinger åpne.

Gjesteloftet er lafta i to etasjer, med en utvendig trapp i svalgang på begge langsider. Bygningen har to rom nede og to rom oppe. I andre etasje av Gjesteloftet får publikum høre historiene om det som skjedde etter 1030. Her kan vi fortelle om miraklene som skjedde rundt den døde kong Olav, om hvordan biskop Grimkjell erklærte ham hellig året etter, om katedralbygging i Nidaros og vandrende pilegrimer.

Velkommen til en unik opplevelse!

Del på Facebook