Pakketilbud «Spelet om Heilag Olav» og «Olav den Heldige»

Se begge forestillingene!

Få med dere årets teaterbonanza og se begge forestillingene i spelamfiet  på Stiklestad. Her trenger man ikke velge det ene eller det andre, velg begge!

Årets nyhet er en rabattert familiebillett der du får kombinasjonen av det tradisjonsrike «Spelet om Heilag Olav» i slutten av juli og det fantasifulle «Olav den Heldige» i slutten av august. Så det er bare å legge ferieplanen til Trøndelag – her får du lærerike og kulturelle opplevelser i fleng!

«Spelet om Heilag Olav» spilles 27., 29., 30., & 31. juli kl 19:00 les mer

«Olav den Heldige – Ranes hemmelighet» spilles: 19., 20., 21., 26., 27. & 28. august kl. 21:00 les mer

Pakketilbud

Velg mellom to pakketilbud til begge forestillinger:

Pakke 1: 1 voksen og 1 barn (4 – 14 år) totalt: 925,- (spar 605,-)
Pakke 2: 2 voksen og 2 barn (4 – 14 år) totalt: 1850,- (spar 1210,-)

Pakketilbudet selges ikke på nett, kan kun kjøpes i resepsjonen på Stiklestad Nasjonale Kultursenter (kl. 08 – 22). 74 04 42 00 eller e-post [email protected].

Billettene gjelder rødt felt H, I, J, K, L, M, N på «Spelet om Heilag Olav»
og felt B,C, D og E på «Olav den Heldige.»

Kjøpte billetter refunderes ikke. Ved avlyst arrangement refunderes billetten, eller flyttes til neste år.

 

Praktisk informasjon:

Hvordan komme seg hit?

Kommer du med bil har vi gratis parkeringsplasser i kort gangavstand til kulturhuset og hotellet. Og reiser du med tog hopper du av på Verdal stasjon, her stopper Nord- og sørgående tog. Fra Verdal kan man spasere langs den vakre bjørkealléen som pryder landskapet eller ta taxi (ca 4 km). I sommersesongen går det også buss. Busstider og informasjon finner du her. Stiklestad ligger også kun 1 time fra Værnes lufthavn og en halvannen fra Trondheim.

Overnatting på Stiklestad

Alt ligger til rette for et morsomt og opplevelsesrikt besøk på Stiklestad. Reis tilbake til år 1247 og sov på ekte middelaldersk vis på gjesteloftet midt i viking- og middelaldergården Stiklastadir. En opplevelse som blir husket av store og små i lang tid fremover. Gjesteloftet booker du her på Airbnb.

Ønsker dere moderne bekvemmeligheter anbefaler vi Scandic Stiklestad som er i samme bygning som kulturhuset og nært alle opplevelsene.

Her kan små og store oppleve roen senke seg etter en dag fylt med gode opplevelser og spennende inntrykk, nyt vakker utsikt over nydelig kulturlandskap og god mat på restaurant Skalden.

Book overnatting på Scandic Stiklestad her  eller ta kontakt med Visit Innherred eller Opplev Trøndelag om overnattingspakker og informasjon om regionen Innherred og Trøndelag.

Har du spørsmål, kontakt oss her

 Spelet om Heilag Olav Olav den Heldige – Raneshemmelighet
Stiklestad1030 Olav den Heldige

Del på Facebook