Kongerekka med Are Sende Osen

Norgeshistorien i fri utfoldelse med Are Sende Osen

Under årets Olsok kommer Are Sende Osen for å gi oss høydepunkter fra suksess-podkasten Kongerekka.

Stedet tatt i betraktning blir det selvfølgelig med søkelys på Helgenkongen Olav.

Der er det mye interessant å ta for seg. Visste du for eksempel at Olav var alvorlig B- menneske som hata å stå opp om morran? At han hadde rå og frisk humor? Og hvorfor ble han kalt Olav Digre mens han levde? Var det fordi han var feit, eller fordi han var kjempesterk?

Alt dette og mer til vil du få svar på.

mann | bok

Podkasten Kongerekka er historia om de gamle norske kongene. Den begynner med Harald Hårfagre, som samla hele Norge til ett rike, på grunn av ei dame. Deretter går det- bokstavelig talt- slag i slag bortetter. Dette er vår game of thrones- fra virkeligheten! For historia om de gamle norske kongene har alt Game of Thrones har: Intriger, sex, brodermord og store slag- bare ikke riktig så mange drager.

Are Sende Osen forteller uhøytidelig, lett og underholdende, men det han sier stemmer.  Kongerekka passer for deg som ikke visste at du er interessert i historie, for deg som er det, og for alle som liker å høre gode historier!

Etter foredraget blir det boksalg i museumsbutikken og signering av boka kongerekka.

Billetter til Kongerekka finner du her.

Del på Facebook