Legg årets julebord til Stiklestad

Vi har flere ulike julebordskvelder å velge blant, både med og uten underholdning- men med fellesnevner god mat og musikk. Velg den kvelden som passer best for deg/dere!

Vi byr på god mat, underholdning og flott musikk. Alt ligger til rette for en hyggelig kveld- velg den som passer!

30. november (noen ledige plasser) og 1. desember (fullt) kl. 19 og kl. 20.30: Juleshow med Kalle Garli og Boje Hoseth- musikkmagi! Storslagen julebordsbuffet med varme og kalde retter, julemat og fristende desserter. Showstart kl. 19 med mat etter show eller showstart kl. 20.30 med mat før show. Kr. 1095,- inkl. aperitiff, show, buffet og musikk/dans til Kalle Garli duo.

8. og 15. desember kl. 19: Juletapas i Restaurant Skalden. Små smakfulle munnfuller. Med en twist av jul. Kr. 595,-. Musikk/dans til Kalle Garli duo.

8. desember kl. 19: Gilde i langhuset på Stiklastadir. Høvdingen Kolbjørn Gunnarsson inviterer til gildefest, og viser sin storhet i form av en bugnende buffet med den tids varme og kalde retter, øl og vin i en eventyrlig atmosfære. Kr. 1395,- inkl. 4 enheter drikke. Musikk/dans til Kalle Garli etter gildet. FULLT, men EKSTRA gilde satt opp 30. november og 1. desember med noen plasser igjen.

21. desember: Heim til jul: Tapas og flere herligheter for bestilling fra menyen. Levende musikk fra kl. 20. Fri entré. Bestill bord.

Vi hjelper gjerne med å finne løsningen som passer best for deg/dere!

Overnatting? Dobbeltrom kr. 1250,- og enkeltrom kr. 950,-. Deilig frokostbuffet inkl.

Bestilling: [email protected], 74044200

Jul på Stiklestad, brosjyre