Fremtidens frivillighet
Hvordan sikrer vi den?

mangfold av mennesker

Tidspunkt

28. juli 2022

Arrangør

Samarbeid med Steinkjerfestivalen

Sted

Stiklestad Nasjonale Kultursenter

Lokale

Auditoriet

Priser

Voksen 190
Hønnør 170
Student 80

Frivilligheten har lenge vært en bærebjelke i det norske samfunnet. I anledning Frivillighetens år 2022, spør vi: Hvordan sikrer vi fremtidens frivillighet? Hvordan videreutvikler vi denne ressursen på en bærekraftig måte?
Samtale med Birgitte Brekke, Svein Bjørge, Marian Lyngsaunet og Tone Berg.Birgitte BrekkeBirgitte Brekke er prosjektleder for Frivillighetens år 2022. Hun har tidligere vært generalsekretær i Frivillighet Norge og i Livsglede for eldre. I tillegg har hun blant annet erfaring fra Norsk folkehjelp, Norsk musikkråd og Norad.

mannSvein Bjørge er festivalsjef for Steinkjerfestivalen. Han har vært en markant skikkelse innen det norske musikk- og festivallandskapet, med sentrale roller i bl.a. by:Larm, Hovefestivalen og Tons of Rock. Han er også arrangementsansvarlig på Dampsaga kulturhus.

dameMarian Lyngsaunet er rådgiver i kulturtjenesten i Verdal kommune. Tidligere har hun blant annet vært bredde- og rekrutteringssjef i Norges skiskytterforbund. Hun har mangeårig erfaring fra det frivillige teaterlivet og Spelet om Heilag Olav.

dame Tone Berg Tone Berg er journalist og har jobbet for bl.a. Trønder-Avisa, Adresseavisen og Klassekampen. Hun har vært leder for Hellkonferansen, rådgiver i Steinkjer kommune, og er nå samfunnsutvikler i Verdal kommune og doktorgradsstipendiat ved Nord universitet.