Jul Igjen på Stiklestad
3. & 4. desember

folkemuseum, bygninger, nissejente

Tidspunkt

4. desember 2022

Sted

Stiklestad Nasjonale Kultursenter

Priser

Voksen 180,-
Barn under 18 år Gratis

Velkommen til «JUL IGJEN» på Stiklestad.

En stemningsfull førjulshelg med juleforberedelser, opplevelser og julemarked

 

På leting etter den gode, gamle julestemninga? Ta turen til Stiklestad og få med deg førjulshelga Jul igjen, 3. og 4. desember kl. 12-17. Opplev stemninga som skapes når mange hundre fakler tennes, og det lyser lunt fra alle stuer.

Våre museumshus, kulturhuset og middelaldergården Stiklastadir fylles av deilig mat, aktiviteter og julestemning. Opplev demonstrering av gammelt handverk, juleforberedelser og slakting av julegris. Barna kan delta på juleforberedelser. De får også oppleve fjøsnisser og fortellerstunder. Kafé Molåna i den ærverdige trønderlåna er også åpen.

I samarbeid med Scandic Stiklestad har vi også Julemarked med lokal mat, husflid og håndverk; under tak i Borggården og i kulturhuset.

BILLETTER

Voksne: 180,-
Barn under 18 år: gratis
Kjøp Stiklestadkortet 2022 i resepsjonen og få gratis inngang!

Du kan kjøpe billetter til Jul igjen på nett her eller i resepsjonen vår på kulturhuset.

Julearrangementet foregår både på Folkemuseet, middelaldergården Stiklastadir og på kulturhuset på Stiklestad Nasjonale Kultursenter i Verdal på Innherred i Trøndelag. For å komme til Stiklestad ta av E6 mot Verdal, passer Verdal sentrum, følg Fylkesvei 757 og kjør opp bjørkealléen Stiklestad allé i 4 km. til du ser Stiklestad kirke og kulturhuset. Parkeringsplassen har gratis parkering.

Detaljert program kommer

Scandic Stiklestad har åpen restaurant og overnattingstilbud.