Julebord med god mat, underholdning og musikk!

band

Tidspunkt

10. desember 2022

Sted

Scandic Stiklestad

Pris

1245,-

Velkommen til hyggelig julebordskveld med god mat, underholdning og musikk!

Kr. 1245,- inkl. aperitiff, bugnende buffet, taffelmusikk, humorinnslag med Marit Jørpeland, stemning og dansefot med Hanskemakerne.
Start kl. 19

Bar til kl. 02

Hanskemakerne består av noe av de mest brukte studio og scenemusikerne i regionen.

Torfinn Hofstad er utdannet ved Norges Musikkhøyskole. Torfinn har fele som hovedinstrument. Men i bandsammenheng trakterer han både vokal, gitarer, mandolin og tangenter. Torfinn er en ettertraktet musiker for både studio, teater, konserter og festligheter.

Bjørnar Hermann er kanskje den mest brukte bassisten i distriktet. Bjørnar gjør alt i fra store teaterproduksjoner og studio, til små og store konsert og fest-jobber.

Thomas Anfinnes. Svært mye brukt gitarist rundt om. Thomas spiller blant annet i Highliners, han har gjort flere oppsetninger med Verdal Teaterlag, i tillegg har han spilt med ulike folk i ulike sjangre. Alt i fra Magnus Hestegrei til Dag Ingebrigtsen. I Hanskemakerne spiller Thomas gitar og synger.

Andreas Helland. En av landets mest brukte trommeslagere og studiomusikere. Jobber til daglig som musiker og tekniker. Spiller fast med både Magnus Hestegrei og GRAS. I tillegg til de fleste teateroppsetninger i storformat i regionen.

Lyden av Hanskemakerne, er summen av alle disse unge menn sin rutine og samspill. Dette blir en livat kveld med låter du kan synge og danse til.

—————

Marit Jørpeland , jobber til daglig i finansverden. Holder foredrag, synger og har vært med på både show og mer seriøse deler av scene.

Elsker julebord og kvelder hvor det er rom for humor, hvor målet utelukkende er god stemning.

 

[email protected]
74044200