Hopp til navigasjonHopp til innhold Hopp til bunnområde

Julebord: Ronny Grannes, Stuppulvold. God mat og stemning! W Holmen på taffel

qq

Tidspunkt

14. - 15. desember 2024

Sted

Scandic Stiklestad

Pris

1495,-

Velkommen til en innholdsrik julebordskveld!

Vi ønsker dere velkommen med en aperitiff kl. 19 og viser dere til bordene.

Vår egen huspianist Ola Wist Holmen spiller hyggelig taffelmusikk, og dere forsyner dere fra en bugnende buffet med kalde og varme retter, julemat og desserter.

Når dere er gode og mette, vil Ronny Grannes sørge for å ta dere stemningsfullt videre utover kvelden- og ganske så sikkert blir det en allsang eller to!

Helt fram til Stuppulvold entrer scenen med en forrykende “grande finale” på julebordet.

Musikk til ca. kl. 01

Bar til kl. 02

 

Hele herligheten til 1495,- pr. person.
Drikke kommer i tillegg.

Gruppe? Ring 74044200 eller mail [email protected] så ordner vi reservasjonen for dere.

Stuppulvold rocker med versjoner av Hans Rotmos kjente sanger – hovedsakelig fra perioden med Vømmøl spellmannslag. Dette er et band som skapt for de store anledninger. De opptrer ikke så ofte sammen, men når de først gjør det, er det full spiker!

Mange mener at Ronny Grannes har den beste stemmen i trønder-rock familien og framstår som en av de aller beste vokalistene vi har i Norge.
Han er kanskje best kjent som vokalist i Namsos bandet Grannes som han startet i 2006. Allsang- garanti og fullt trøkk er ord som ofte blir brukt når Ronny Grannes står på en scene!

Ola Wist Holmen er 31 år og kommer fra Verdal.
Med et masterdiplom i «komposisjon og orkestrering for film og tv» fra universitetet i Chichester i England, samt en norsk mastergrad i «musikk og ensembleledelse» fra Nord Universitet, ligger et stort engasjement samt relevant erfaring for å engasjere publikum. Ola har også lang arbeidserfaring innenfor en rekke utøvende konstellasjoner, i studio og live, og bred sjangerkunnskap innenfor piano, synth og digitale verktøy. Han har også laget musikk til film og reklamer, som er blitt spilt internasjonalt og på landsbasis.