Hopp til navigasjonHopp til hovedinnholdHopp til bunnområde

Samtale med Stiklestadprofilen 2019

Else Kåss Furuseth. Foto

Tidspunkt

25. juli 2019

15:00

Sted

Borggården

Pris

230,- / 210,- / 120,-

Hvordan snakker vi om de vanskeligste temaene? Hvordan kan vi som enkeltmennesker se og møte hverandre på best måte? Og hvordan løfter vi de mest personlige spørsmålene inn i samfunnsdebatten?

Dette er spørsmål Stiklestad Nasjonale Kultursenter ønsker å sette søkelys på fram mot Nasjonaljubileet i 2030. Derfor har vi invitert Else Kåss Furuseth til å være årets stiklestadprofil.

Kåss Furuseth har i flere år utmerket seg gjennom sin unike evne til å kombinere humor med alvor. Hun ble et velkjent navn gjennom humorprogrammet Torsdag kveld fra Nydalen. I 2011 hadde Kondolerer premiere, en komedie med utgangspunkt i hennes familiehistorie knyttet til selvmord. Stykket ble en kritikerrost publikumssuksess og i 2018 fulgte hun opp med Gratulerer. Samme år kom boken Else går til psykolog og tv-serien Else om: Selvmord. Furuseths tilnærming til tunge temaer og evne til å gi åpenhet et ansikt har gitt henne en rekke priser: Foreningen Mental helses åpenhetspris, Astrid Gunnestads minnespris for årets modigste kvinne, Årets navn i VG og Fredrikkeprisen, Sanitetskvinnenes ærespris.

Det er med andre ord en sterk, leken og modig samfunnsstemme publikum får møte som årets stiklestadprofil under Olsokdagene på Stiklestad 2019.

Vi tilbyr pakketilbud på begge samtalene 25. juli!
Bill. 350,- NB: Kan kun kjøpes i resepsjonen på kulturhuset