Stiklestadprofil Ella Marie Hætta Isaksen m/ foredraget «Å være i kamp, men samtidig bygge broer»

Ella Merie Hætta Isaksen 1

Tidspunkt

28. juli 2021

Sted

Pris

230/210

28. juli kl. 16.00 holder årets Stiklestadprofil Ella Marie Hætta Isaksen foredraget «Å være i kamp, men samtidig bygge broer» i Borggården på Stiklestad Nasjonale Kultursenter i Verdal.
Bill. 230,- / 210,-
på www.stiklestad.no og i vår resepsjon på kulturhuset (åpen hver dag 8-22). Tel. 74044200.
Faste tilviste og nummererte sitteplasser på stoler med 1 meters mellomrom. Åpen restaurant. Gratis parkering. Vi følger alle smittevernregler. Hjertelig velkommen til årets Olsokdagene på Stiklestad!
Årets stiklestadprofil 2021 er Ella Marie Hætta Isaksen. Hun er en norsk, samisk musiker og aktivist, kjent både som soloartist og som frontperson i bandet ISÁK. Hun har vært en markant stemme i den norske offentligheten de siste årene, og har spesielt utmerket seg gjennom sin tematisering av samisk identitet og stolthet, aktiv deltakelse i Natur og ungdom og gjennom å oppfordre artister til å bruke sin stemme i samfunnsdebatten. I 2019 vant hun Brobyggerprisen og i høst er hun aktuell med boken «Derfor må du vite at jeg er same».
«Vi er både veldig stolte og svært takknemlige for at Ella Marie Hætta Isaksen har takket ja til innta rollen som Stiklestadprofilen 2021. Hennes brennende samfunnsengasjement kombinert med hennes evne til å nå ut til mange og til å både utfordre og bygge broer, er til stor inspirasjon. Vi gleder oss til at hennes kraftfulle stemme skal fylle Stiklestad under Olsokdagene 2021,» sier direktør Øvergård Beistad.