FLOTTE OLSOKDAGER PÅ STIKLESTAD!

«Etter endt festival kan vi se tilbake på flotte Olsokdager på Stiklestad, sier direktør Turid Hofstad ved Stiklestad Nasjonale Kultursenter.

 

«Etter endt festival kan vi se tilbake på flotte Olsokdager på Stiklestad, sier direktør Turid Hofstad ved Stiklestad Nasjonale Kultursenter. Talerstolprogrammet har holdt meget høy kvalitet og fått svært stor oppmerksomhet. Spelet, under ledelse av regissør Hanne Tømta og musikalsk leder Simon Revholt, framstår som en vakker forestilling hvor musikken underbygger dramatikken på en ypperlig måte.

Årets spelforestilling har en sterk casting av profesjonelle og amatører. «Det har vært stor stas å oppleve de tre «lokale» profesjonelle skuespillerne Hanne Skille Reitan (Gudrun), Lavrans Haga (Tormod Kolbrunarskald) og Tore B. Granås(Kvistadbonden)», sier Turid Hofstad.

Totalt har vel 14 000 publikummere sett årets Spel. Det er på samme nivå som i fjor.
Stiklestad Nasjonale Kultursenter har gjennomført festivalen Olsokdagene på Stiklestad 2017 med et mangfoldig program. Årets tema for olsokdagene har vært «oss».Når alle arrangement er opptalt, ser vi at besøkstallet er på 48500 totalt. Dette er 6000 flere besøkende enn i fjor!

Tusen takk til alle besøkende, medvirkende og frivillige for Spelet om Heilag Olav og Olsokdagene på Stiklestad som bidro til gjennomføringen av nok en fantastisk festival!
Vi håper dere hadde fine opplevelser på Stiklestad, og setter stor pris på om dere tar dere tid til å svare på en kort publikumsundersøkelse i den forbindelse.

Spørreskjemaet fins her:  https://goo.gl/forms/Zj3hOUSpM8ny2DSA2

 

Alle som besvarer publikumsundersøkelsen blir da med i trekningen på et gavekort pålydende kr 3000.- som kan benyttes på opplevelser, mat eller overnatting ved Stiklestad Nasjonale Kultursenter og Stiklestad Hotell.