Laster Hendelser

« All Hendelser

  • Beklager. Denne hendelse har allerede funnet sted.

Lørdagskonsert med Inderøy Storband

2. mars kl. 18:00 - 19:30

Når Inderøy Storband inntar Stiklestad Nasjonale Kultursenter, tar storbandet med seg de beste låtene av de siste års prosjekter.

Sammen med vokalistene Andreas Tronga fra Åfjord og Ingrid Elise Andersen fra Inderøy presenterer bandet et knippe låter fra Phil Collins, Stevie Wonder og Jens Wendelboe.

Her blir det alt fra rolige ballader til heftige rytmer. Velkommen til en opplevelsesrik kveld.

Andreas Tronga:
En 29 år gammel musiker fra Åfjord, som fortsatt drømmer om å kunne drive med musikk på heltid. Andreas har stått på scenen i snart 18 år som sanger, musiker og skuespiller i ulike oppsetninger rundt om i landet. Har medvirket i musikaler som; ”Sarah”, ”Sild, synd og sang”, ”Løvenes Konge” og ”We Will Rock You”. I tillegg har han stått på scenen som både sanger og gitarist i ulike konsertsammenhenger, ikke minst for en nesten fullsatt Store Sal i Olavshallen. Han er aldri tung å be når det er snakk om å være med på nye prosjekter, og nyter hvert sekund på scenen.

Ingrid Elise Andersen:
Ingrid Elise er utdannet lærer og jobber i Levanger kommune. Hun er en kjent skuespiller og vokalist i Trøndelag gjennom mange år. Spesielt er hun kjent som teatermenneske og har vært med på mange store oppsetninger. Hun har også vært pådriver for bandet Gras som har sluppet sin første singel i 2019. Ingrid Elise har fulgt Storbandet i mange år.

Inngang: 200,- (Student / Honnør 180,-)

Detaljer

Dato:
2. mars
Tid
18:00 - 19:30
Kostnad:
180 kr – 200 kr
Hendelse Kategori: