Hotellpakker

Her legger vi ut aktuelle hotellpakker. Flere muligheter finnes, finner du ikke det du leter etter spør oss gjerne!
For bestilling: 74 04 42 00 eller hotell@snk.no

Vi ordner en fin pakke for deg, med aktiviteter fra vår rikholdige opplevelsesmeny!

På våre stemningsfulle rom kan man trekke seg tilbake etter dagens opplevelser!

Ulike matopplevelser tilbys året rundt.

 

Viking for en dag, familiepakke

På gården Stiklastadir får du ta steget tilbake i tida, og leve og leike med formidlere som hjelper til med å få tankene og fantasien til å fly. Mens barna kler seg ut for å leike selve slaget, kan de voksne se og lære hvordan livet var på denne tida. Lær bl. a slå med ildstål, skyte pil og bue eller kanskje du vil prøve deg som arkeolog? I tillegg byr folkemuseet på mange aktiviteter for små og store. Les mer om våre storslåtte historieopplevelser på nettsiden.

Familiepakke: overnatting for inntil 2 voksne og 3 barn. Inkluderer: overnatting, frokost og inngang Stiklestadsommer med daglige aktiviteter. Pris: kr. 1750,-

Obs! Under Olsokdagene gjelder egne priser. For bestilling ring 74044200 eller mail informasjon@snk.no.

Veresspelet

Grensegang forteller om skogfinnene som kom til Vera i 1799. Grenselaus handlet om de første tre årene, nå møter vi familiene etter 10 år. Det blir romantikk, dramatikk, tragedie, humor og mye flott musikk.

Datoer er 11., 12., 13., 18., 19. og 20. august.

(12. august er det ikke mulighet for rom og bespisning på Stiklestad pga. stort arr. Øvrige datoer på forespørsel).

Det er ca. 50 km fra Stiklestad- Vera, men samtidig en av de siste mulighetene på veien dit for en matbit og evt. overnatting. Derfor har vi en pakkeløsning med både mat/billett og overnatting/mat/billett. Les mer om vårt pakketilbud

Golfpakke

Stiklestad GolfklubbPrøv vår populære golfpakke! Bo moderne i historiske omgivelser på Scandic Stiklestad, og spill golf i idylliske omgivelser på Stiklestad Golfklubb.

 

 

Annerledes konferanses3_2

På Stiklestad kan man få mange spennende opplevelser knyttet til oppholdet, se bare HER!

Ta en pause fra møterommet og lek viking et par timer for eksempel? Og flytt middagen opp til langhuset på Stiklastadir. Vi snakkes om en løsning som passer akkurat dere!

 

Jul på Stiklestad

Fra 20. november vil lukten av ribbe spre seg i huset igjen, og vi tilbyr et rikholdig program både på dag- og kveldstid fram til 22. desember.

Ta en titt på ulike muligheter her