JUL PÅ STIKLESTAD

Velkommen til julestemning på Scandic Stiklestad

Se osgå denne artikkelen som står i T-A

 

Julemeny fra 15. november


Julelunsjer
serveres hver ukedag fra 15. november til 23. desember kl. 11.30 og kl. 13. Bugnende buffet med varme og kalde retter samt desserter. Kr. 355,- pr. person.
Ved færre enn 25 lunsjgjester serveres alternativ lunsj.

 

Familiejulebord: bugnende buffet med varme og kalde retter samt desserter. 28. november, 5. (fullt), 12. (fullt kl. 16), 18. og 19. (fullt kl. 16) desember. Kr. 375,-/150,- (barn u. 12) pr. person. Bordsett kl. 13 og kl. 16.

OBS! På søndagene 12. og 19. desember er restauranten kun åpen for familiejulebord!

 

Julebordskvelder:Familiejulebord på Stiklestad
4. desember (FÅ plasser): Kr. 1345,- inkl. aperitiff, bugnende buffet, humorshow med Kveli/Bremseth, stemning og dansefot med Børge Rømma og Becca. Start kl. 18.30.

Harald Morten Bremseth og Sigmund Kveli har til sammen flere hyllemeter med trofeer fra NM i revy, og utgjør to tredjedeler av humorgruppen Kveli Rånes Bremseth som er kjent for sine humormusikalske show over hele landet.De har koffertene fulle av underlige figurer som dukker opp og forteller om livet i fantasibygdene Lein og Brein. Inniblant får dere også en dose «Kvelihumor» med ordspill i standup-form. De leverer 45 minutter med lun humor som ikke er ondsinnet.

Børge Rømma er musiker, låtskriver og vokalist i country/rock bandet Too Far Gone.
Han har gitt ut 4 plater med Too Far Gone og 3 egne soloplater: «Bankers» og «Taktfaste Slag» og «40».
Becca, er en norsk countryartist. Becca begynte tidlig med musikk, og opptrådte med bandet «Kvikne Gutta» allerede som syvåring. Nå har hun tilsammen gitt ut 3 plater; «Såmmår i Bøgda», «Frøken Lakenskrekk» og «Sikkerstikk».
Utenom band spiller disse 2 vokalistene som duo til fest, og andre sammenkomster. De spiller låter fra egen musikkatalog og kjente slagere. Kom for å lytte, danse og synge sammen med dette særegne countryparet. Vi garanterer god stemning!

 

Restaurant Skalden stenger kl. 17 for de som ikke har plass på julebord.

 

11. desember (FÅ plasser): Kr. 1195,- inkl. aperitiff, bugnende buffet, konsert med Magnus Hestegrei og musikere, stemning og dansefot med Kalles Duo. Start kl. 18.30. Obs! Avbestillinger gjør at det ikke er grunnlag for gjennomføring.

Magnus Hestegrei er en artist og låtskriver bosatt i Trøndelag. Siden 2014 har han satset fullt på musikken, og vært en av landets mestspillende trubadurer. Magnus Hestegrei har markert seg som en hardtarbeidende og energisk artist i Trøndelag. Dette kjennetegner også konsertopplevelsen han gir. Til tross for det vide sjangerspennet – fra det løsslupne og lekene, til det dype og ettertenksomme – har årene med allsidige spilleoppdrag lært han å kjenne sitt publikum (hentet fra artistens hjemmeside).

Kalles Duo er suveren dansemusikk med Kalle Garli og Andreas Melgård. De spiller variert dansemusikk fra de siste tre tiår. Energisk og med et smil om munnen.

 

Restaurant Skalden stenger kl. 17 for de som ikke har plass på julebord.

 

18. desember: Førjulsmoro med SJUENDE FAR I HUSET, les mer her. AVLYST
Restaurant Skalden stenger kl. 18 for de som ikke har billett.

 

Vi tar gjerne imot grupper på lukkede selskap/julebord utenom nevnte datoer ved kapasitet. Kjøkkenet har mye godt på menyen, og vi har mulighet for å ordne en helaften med både underholdning og musikk om ønskelig. Langhuset og Gjesteloftet er begge gode alternativer for en hyggelig førjulskveld. Det er også rom i herberget! Hør med oss!

 

Vi har julestengt fra 23/12 kl. 15, og åpner igjen 3/1 kl. 08. 

Bestilling og mer info:
74044200
[email protected]