Jul på Stiklestad- en hyggelig kveld

Vi byr på god mat, underholdning og flott musikk. Alt ligger til rette for en hyggelig kveld- velg den som passer!

1.desember kl. 19: Julegourmetaften. Smakfull 6- retters meny serveres i Restaurant Skalden. Levende musikk du kan danse til om du vil! Kr. 845,-. Se meny: https://stiklestad.no/julegourmet/

1.desember kl. 19: Gjestebud i Gjesteloftet. På Stiklastadir inviterer Aslak og Helga til feiring av kroninga på stormanns vis i det nybygde Gjesteloftet, der bordet er fylt med fat og gryter som duftet av krydder fra alle verdens hjørner. Kr. 1395,- inkl. 4 enheter drikke. Levende musikk i kulturhuset/hotellet etter gjestebudet.

2. og 9. desember kl. 19: Julebord. Vi serverer en stor og bugnende buffet med varme og kalde retter, julemat og desserter. Kalles spiller til dans. Kr. 795,- inkl. aperitiff. Oppmøte kl. 19.

2. og 9. desember kl. 19: Gilde i langhuset på Stiklastadir. Høvdingen Kolbjørn Gunnarsson inviterer til gildefest, og viser sin storhet i form av en bugnende buffet med den tids varme og kalde retter, øl og vin i en eventyrlig atmosfære. Kr. 1295,- inkl. 4 enheter drikke. Kalles spiller i kulturhuset/hotellet etter gildet.

21. desember kl. 19: Heim til jul. En fin anledning til et hyggelig gjensyn med venner, som har kommet hjem for å feire julehøytiden. Tapasbuffet fra kl. 20. Levende musikk utover kvelden. Kr. 395,-.

Overnatting: dobbeltrom kr. 625,- pr. person inkl. frokost. Enkeltrom kr. 950,- inkl. frokost.

Hør med oss om det er andre datoer som er mer aktuelle for dere, vi kan også skreddersy et eget opplegg for din gjeng. Tlf.: 74044200. Mail: [email protected]

 

Se her for øvrige menyalternativer.

Utskriftsvennlig versjon