Ledige stillinger

Stiklestad Nasjonale Kultursenter as (SNK) er et nasjonalt knutepunkt med særlig ansvar for å formidle Norges historie tilknyttet slaget på Stiklestad og Olav den Hellige. I kultursenteret inngår middelalderformidling, folkemuseum, Spelet om Heilag Olav, Olsokdagene på Stiklestad, skoletjeneste og kulturhusvirksomhet. SNK har også ansvar for drift av konsolidert museum, hvor Egge museum, Stjørdal museum Værnes/Bergkunstmuseet, Levanger Fotomuseum og Nils Aas Kunstverksted inngår. Stiklestad Hotell er vårt datterselskap med 56 rom og konferansekapasitet for 280 personer.

Kommunikasjonssjef – Stiklestad Nasjonale Kultursenter AS (SNK)

SNK er inne i en offensiv utviklingsfase og søker etter kommunikasjonssjef. Du vil få strategiske og operative arbeidsoppgaver med ansvar for utvikling og gjennomføring av kommunikasjonsstrategi og planer for hele virksomheten, eksternt og internt. Arbeid med kommunikasjonsplattform mot nasjonaljubileet i 2030 inngår i stillingen, i tillegg til ansvar for all pressekontakt for avdeling Stiklestad. Du har høyere utdanning med god allmennkunnskap, erfaring fra strategisk og operativt kommunikasjonsarbeid og god kjennskap til digitale arbeidsverktøy. Personlige egenskaper som nettverkspleie og relasjonsbygging vil bli vektlagt ved utvelgelsen. Stillingen rapporterer til direktør og vil arbeide tett med SNKs ledergruppe, samt med andre nøkkelpersoner knyttet til informasjon og markedsarbeid.

Les mer og søk her :     https://stiklestad.no/ledig-stilling-som-kommunikasjonssjef/

 

 

Åpne søknader

Du kan gjerne vise din interesse for jobb hos Stiklestad Nasjonale Kultursenter eller Stiklestad Hotell. ved å sende en åpen søknad her. Selv om du sender en åpen søknad ber vi om at du følger med på våre kunngjøringer. Søk spesifikk på  aktuelle utlyste stillinger for å bli med i vurderingen til ledig stilling.

Søknadskjema jobb

  • Last opp og legg ved CV med skole, kurs og arbeidserfaring
  • Her kan du laste opp kopier på vitnemål og attester