FOR STORE OG SMÅ

Barn på molåntunet i forestillingen Arvesølvet

VANDRETEATERT ARVESØLVET

Velkommen til Arvesølvet – et vandreteater for hele familien. Tre tun på folkemuseet blir
levendegjort som 1893, 1942 og 1959. Her fortelles spennende historier med liv, latter og alvor. Mellom vandringene er husene åpne og familiene ønsker gjerne besøk.

Manus og musikk Marte Hallem
Regi Mildri Ryan
Spilles hver dag kl. 12.00 og 14.00
Dagsbillett. Oppmøte ved billettbua på folkemuseet

SPELET OM HEILAG OLAV


La barna oppleve Spelet om Heilag Olav! Musikken, dansen, hestene og hærmenn med sverd og skjold er noe som fenger barn, men de bør være så store at de kan sitte stille.

Kjøp billett

Bilde fra spelet om heilag olav. Ringdans
Vegvoktertunet slik det fremstår i dag på Folkemuseet på Stiklestad.

FOLKEMUSEET

Hver dag er det ulike aktiviteter på folkemuseet. På Vegvoktertunet er det et leikefjøs med tredyr som venter på å bli stelt, fôret og lekt med. Kafé Molåna anno 1898 er åpen 11.00-17.00.

Dagsbillett

BARNAS SPELDAGER

Bli med på et tredagers teaterverksted på Stiklestad skole, hvor du får øvd deg på ulike elementer innenfor teaterfaget. Helga Haga er årets instruktør. Er du med på dette, vil du også få oppleve Spelet om Heilag Olav, møte noen av skuespillerne, hester, hærmenn og mange av de andre aktørene. Avsluttes med verkstedvisning 25. juli kl. 17.30. Passer for barn mellom 8 og 12 år.
Klikk her for påmelding

TIDSPUNKT
23. juli kl. 13.00 – 17.00
24. juli kl. 13.00 – 17.00
25. juli kl. 15.00 – 21.00*
*inkl. Spelet om Heilag Olav

Forhåndspåmelding innen 22. juli på www.stiklestad.no Pris pr. deltaker: kr. 650 inkl. instruksjon, mat alle dager, materiell og billett til Spelet om Heilag Olav. Maks 30 deltakere, først til mølla. Spørsmål rettes til Lars Børre Hallem på e-post: [email protected]
Barnasspeldager
Face_Arrangement_Hakkebakkeskog_preview (1)

DYRENE I HAKKEBAKKESKOGEN

Skogen ved Lyng kulturgård like ved festivalområdet på Stiklestad har vist seg å være selveste Hakkebakkeskogen. Klatremus og reven lusker og piler om hverandre, med ukulele på ryggen og munnspill i brystlomma. Alle dyra ønsker seg besøk, som kanskje vil smake Bakergutten sine dobbeltpeprede pepperkaker og bli med å feire Bamses fødselsdag? Bli med på ei uforglemmelig stund. Alle de kjente visene blir mesterlig framført av dyrene som på mange måter kan minne litt om oss mennesker. Regi Helga Haga.

Opplev
27. 28. 29. juli kl. 15.00
Dyrene i Hakkebakkeskogen
Lyng kulturgård, Vukuveien 262, ca. 2 km øst for Stiklestad.
Arr. Lyng kulturgård

Kjøp billett 
Bill. 280/220

Familiebillett kr. 220,- pr billett ved kjøp av 4 eller mer

Aktiviteter for små og store

Ingen kommende hendelser