FOR STORE OG SMÅ

Barn på molåntunet i forestillingen Arvesølvet

VANDRETEATERT ARVESØLVET

Velkommen til Arvesølvet – et vandreteater for hele familien. Tre tun på folkemuseet blir
levendegjort som 1893, 1942 og 1959. Her fortelles spennende historier med liv, latter og alvor. Mellom vandringene er husene åpne og familiene ønsker gjerne besøk.

Manus og musikk Marte Hallem
Regi Mildri Ryan
Spilles hver dag kl. 12.00 og 14.00
Dagsbillett. Oppmøte ved billettbua på folkemuseet

SPELET OM HEILAG OLAV


La barna oppleve Spelet om Heilag Olav! Musikken, dansen, hestene og hærmenn med sverd og skjold er noe som fenger barn, men de bør være så store at de kan sitte stille.

Kjøp billett

Bilde fra spelet om heilag olav. Ringdans
Vegvoktertunet slik det fremstår i dag på Folkemuseet på Stiklestad.

FOLKEMUSEET

Hver dag er det ulike aktiviteter på folkemuseet. På Vegvoktertunet er det et leikefjøs med tredyr som venter på å bli stelt, fôret og lekt med. Kafé Molåna anno 1898 er åpen 11.00-17.00.

Dagsbillett

BARNAS SPELDAGER

Bli med på et tredagers teaterverksted på Stiklestad skole, hvor du får øvd deg på ulike elementer innenfor teaterfaget. Helga Haga er årets instruktør. Er du med på dette, vil du også få oppleve Spelet om Heilag Olav, møte noen av skuespillerne, hester, hærmenn og mange av de andre aktørene. Avsluttes med verkstedvisning 25. juli kl. 17.30. Passer for barn mellom 8 og 12 år.
Klikk her for påmelding

TIDSPUNKT
23. juli kl. 13.00 – 17.00
24. juli kl. 13.00 – 17.00
25. juli kl. 15.00 – 21.00*
*inkl. Spelet om Heilag Olav

Forhåndspåmelding innen 22. juli på www.stiklestad.no Pris pr. deltaker: kr. 650 inkl. instruksjon, mat alle dager, materiell og billett til Spelet om Heilag Olav. Maks 30 deltakere, først til mølla. Spørsmål rettes til Lars Børre Hallem på e-post: [email protected]
Barnasspeldager
Face_Arrangement_Hakkebakkeskog_preview (1)

DYRENE I HAKKEBAKKESKOGEN

Skogen ved Lyng kulturgård like ved festivalområdet på Stiklestad har vist seg å være selveste Hakkebakkeskogen. Klatremus og reven lusker og piler om hverandre, med ukulele på ryggen og munnspill i brystlomma. Alle dyra ønsker seg besøk, som kanskje vil smake Bakergutten sine dobbeltpeprede pepperkaker og bli med å feire Bamses fødselsdag? Bli med på ei uforglemmelig stund. Alle de kjente visene blir mesterlig framført av dyrene som på mange måter kan minne litt om oss mennesker. Regi Helga Haga.

Opplev
27. 28. 29. juli kl. 15.00
Dyrene i Hakkebakkeskogen
Lyng kulturgård, Vukuveien 262, ca. 2 km øst for Stiklestad.
Arr. Lyng kulturgård

Kjøp billett 
Bill. 280/220

Familiebillett kr. 220,- pr billett ved kjøp av 4 eller mer

Aktiviteter for små og store

Ingen kommende hendelser

Personvernerklæring

Personvernerklæringen handler om hvordan denne nettsiden samler inn og bruker informasjon om besøkende. Erklæringen inneholder informasjon du har krav på når det samles inn opplysninger fra nettstedet vårt (personopplysningsloven § 19), og generell informasjon om hvordan vi behandler personopplysninger (personopplysningsloven § 18, 1.ledd). Juridisk eier av nettsiden er behandlingsansvarlig for virksomhetens behandling av personopplysninger. Det er frivillig for de som besøker nettsidene å oppgi personopplysninger i forbindelse med tjenester som å motta nyhetsbrev og benytte del- og tipstjenesten. Behandlingsgrunnlaget er samtykke fra den enkelte, med mindre annet er spesifisert.

1. Webanalyse og informasjonskapsler (cookies)

Som en viktig del av arbeidet med å lage et brukervennlig nettsted, ser vi på brukermønsteret til de som besøker nettstedet. For å analysere informasjonen, bruker vi analyseverktøyet Google Analytics. Google Analytics bruker informasjonskapsler/cookies (små tekstfiler som nettstedet lagrer på brukerens datamaskin), som registrerer brukernes IP-adresse, og som gir informasjon om den enkelte brukers bevegelser på nett. Eksempler på hva statistikken gir oss svar på er; hvor mange som besøker ulike sider, hvor lenge besøket varer, hvilke nettsteder brukerne kommer fra og hvilke nettlesere som benyttes. Ingen av informasjonskapslene gjør at vi kan knytte informasjon om din bruk av nettstedet til deg som enkeltperson. Informasjonen som samles inn av Google Analytics, lagres på Googles servere i USA. Mottatte opplysninger er underlagt Googles retningslinjer for personvern. En IP-adresse er definert som en personopplysning fordi den kan spores tilbake til en bestemt maskinvare og dermed til en enkeltperson. Vi bruker Google Analytics sin sporingskode som anonymiserer IP-adressen før informasjonen lagres og bearbeides av Google. Dermed kan ikke den lagrede IP-adressen brukes til å identifisere den enkelte brukeren.

2. Søk

Hvis nettsiden har søkefunksjon så lagrer informasjon om hvilke søkeord brukerne benytter i Google Analytics. Formålet med lagringen er å gjøre informasjonstilbudet vårt bedre. Bruksmønsteret for søk lagres i aggregert form. Det er bare søkeordet som lagres, og de kan ikke kobles til andre opplysninger om brukerne, slik som til IP-adressene.

3. Del/tips-tjenesten

Funksjonen "Del med andre" kan brukes til å videresende lenker til nettstedet på e-post, eller til å dele innholdet på sosiale nettsamfunn. Opplysninger om tips logges ikke hos oss, men brukes kun der og da til å legge inn tipset hos nettsamfunnet. Vi kan imidlertid ikke garantere at nettsamfunnet ikke logger disse opplysningene. Alle slike tjenester bør derfor brukes med vett. Dersom du benytter e-postfunksjonen, bruker vi bare de oppgitte e-postadressene til å sende meldingen videre uten noen form for lagring.

4. Nyhetsbrev

Nettsiden kan sende ut nyhetsbrev via epost hvis du har registrert deg for å motta dette. For at vi skal kunne sende e-post må du registrere en e-postadresse. Mailchimp er databehandler for nyhetsbrevet. E-postadressen lagres i en egen database, deles ikke med andre og slettes når du sier opp abonnementet. E-postadressen slettes også om vi får tilbakemelding om at den ikke er aktiv.

5. Påmelding, skjema

Nettsiden kan ha skjema for påmelding, kontaktskjema eller andre skjema. Disse skjemaene er tilgjengeliggjort for publikum for å utføre de oppgaver de er ment å gjøre. Påmeldingsskjema er for at besøkende kan melde seg på eller registrere seg. Kontaktskjema er for at besøkende enkelt kan sende en melding til nettsidens kontaktperson. Vi ber da om navnet på innsender og kontaktinformasjon til denne. Personopplysninger vi mottar blir ikke benyttet til andre formål enn å svare på henvendelsen. Skjema sendes som epost via Mailgun som tredjepartsløsning. Hele innsendelen blir lagret hos Mailgun i 24 timer. Mellom 24 timer og 30 dager er det kun mailheader som blir oppbevart før innsendelsen blir slettet etter 30 dager. Årsaken til denne lagringen er for å bekrefte om eposter blir sendt fra nettsiden og videresendt til riktig mottaker. Når eposten er mottatt av mottaker så er det opp til mottaker å avgjøre Databehandlingsbehovet av eposten.

6. Side- og tjenestefunksjonalitet

Det blir brukt informasjonskapsler i drift og presentasjon av data fra nettsteder. Slike informasjonskapsler kan inneholde informasjon om språkkode for språk valgt av brukeren. Det kan være informasjonskapsler med informasjon som støtter om lastbalanseringen av systemet slik at alle brukere blir sikret en best mulig opplevelse. Ved tjenester som krever innlogging eller søk kan det bli brukt informasjonskapsler som sikrer at tjenesten presenterer data til rett mottaker.

7. Hvordan håndtere informasjonskapsler i din nettleser

www.nettvett.no kan du lese om hvordan du stiller inn nettleseren for å godta/avvise informasjonskapsler, og få tips til sikrere bruk av internett.