Olsokfeiring på Stiklestad og i Trondheim

Vi tilbyr et pakketilbud med Åpningskonserten «Pilgrim» 2017 med Trondheimssolistene i Nidarosdomen og Spelet om Heilag Olav!

Nå har du muligheten til å oppleve både Olsokdagene på Stiklestad og Olavsfestdagene i kjøp billett knappTrondheim som begge går av stabelen i månedsskiftet juli/august.

Vi tilbyr et pakketilbud med billett til Åpningskonserten 2017 «Pilgrim» med TrondheimSolistene og BBC Singers i Nidarosdomen 28.juli, samt billett til «Spelet om Heilag Olav» på Stiklestad 29.juli!

Pakketilbud kr. 700,-/ Stiklestadkort 680,- (Ordinær pris 980,-)
Kampanjen varer frem til 16. juli. Det er begrenset antall billetter.

Billettene får du kjøpt her
Mer info om Olavsfestdagene finner du herBilde av Trondheimsolistene

1030-2030, Norge i tusen år!
29.juli i 1030 er en av de viktigste datoene i Norges historie. Etter Olav Haraldssons fall på Stiklestad ble det ikke stilt spørsmål ved Norge som rike. Et sterkt uttrykk for denne nasjonale betydningen finner vi i det norske riksvåpenet: Den norske løve holder Olavs øks, symbolet på kongens martyrdød. Jubileet i 2030 er derfor langt mer enn et slagjubileum: det er et nasjonaljubileum.
Stiklestad og Trondheim utgjør olavsarvens kjernelandskap. Stiklestad Nasjonale Kultursenter og Olavsfestdagene i Trondheim er blant de aktørene som arbeider med å forvalte olavsarven på disse stedene i dag og vil dermed ha en aktiv rolle tilknyttet det forestående jubileet.