Program for olsokdagene

Velkommen til festivalen Olsokdagene på Stiklestad 22.-29. juli 2015. Gjennom denne uka byr vi på et innholdsrikt program med konserter, utstillinger, forestillinger m.m.

Velkommen til festivalen Olsokdagene på Stiklestad 22.- 29. juli 2015. Gjennom denne uka byr vi på et innholdsrikt program med konserter, utstillinger, forestillinger, verksteder, middelaldermarked, foredrag og gode samtaler som preges av kombinasjonen fortid og framtid, skjemt og alvor, tradisjon og fornyelse.

Olsokdagene på Stiklestad er tett festivalstemning i historiske omgivelser, og møteplassen Stiklestad danner en fin ramme for både engasjement og refleksjon. I dette mangfoldet av opplevelser står Spelet om Heilag Olav fram som den største og sterkeste enkeltproduksjonen i hele programmet. «Spelet om Heilag Olav» framføres 24., 25., 26. og 29. juli. Et kompetent og engasjert frivillighetsapparat i samarbeid med de beste av våre skuespillere, sangere og musikere sørger for at det 60 år gamle spelet lever og engasjerer.

Program for olsokdagene finner du her.

Billetter fåes kjøpt HER eller hos Stiklestad Nasjonale Kultursenter på tlf. 74 04 42 00.

Programmet kan også lastes ned GRATIS på din MOBIL via Google Play eller App store fra 17. mai. Søkeord: Stiklestad