Takk for i år!

Vi ønsker å takke alle frivillige, gjester, ansatte, artister og skuespillere som har bidratt til noen fantastiske Olsokdager på Stiklestad.

Vi ønsker å takke alle frivillige, gjester, ansatte, artister og skuespillere som har bidratt til noen fantastiske Olsokdager på Stiklestad.

43 500 besøkte årets Olsokdagene på Stiklestad. 11 000 besøkte Spelet om Heilag Olav. Det er en nedgang på 3000 besøkende fra 2017.

– Vi er godt fornøyd med besøket under Olsokdagene på Stiklestad, men vi skulle gjerne hatt vesentlig flere på spelet, sier Turid Hofstad, direktør ved Stiklestad Nasjonale Kultursenter.

Hofstad legger til at hun er veldig godt fornøyd med det kunstneriske i årets versjon av spelet og at programmet forøvrig på Olsokdagene har gått veldig bra.

Fantastiske frivillige
Hofstad legger til at uten den fantastiske innsatsen til flere hundre frivillige, så hadde det ikke vært mulig å skape et slik arrangement.

– Jeg ønsker å gi en stor honnør til alle som stiller opp frivillig før, under og etter Olsokdagene. Innsatsen deres er helt uvurderlig. Vi setter umåtelig pris på det, og det er mye deres ære at arrangementene går så bra, sier en stolt Hofstad.

Flere besøkende på talerstolprogrammet og konserter
– Vi har sjelden eller aldri hatt så stor pågang på enkeltstående arrangementer under Olsokdagene. Det har vært fullsatte og utsolgte arrangement alle dagene i løpet av uka, forteller Hofstad. Totalt er det en økning på 1200 besøkende på konserter og talerstolprogrammet.

– Det har vært fantastisk stemning på Stiklestad hele Olsoksuka, med strålende olsoksvær, fornøyde frivillige, publikum og artister, avslutter Hofstad.