Utstiller på Jul igjen

Søknadsskjema for utstillere under Jul igjen 3. og 4. desember

Vi satser som før på et tradisjonsrikt arrangement med tydelig familieprofil, tradisjonsrike aktiviteter i museumshusene, musikk, underholdning og et flott julemarked. Vi samler hvert år rundt 5000 besøkende fra hele Midt-Norge. Mange av våre gjester gleder seg til å gjøre unna en del av årets julehandel under Jul igjen og vi ønsker mange flotte utstillere til julemarkedet. Søknadsskjema ligger nederst i denne teksten.

Jul igjen på Stiklestad skal være et arrangement der vi blander salg og formidling. Selgere på julemarkedet tilbyr lokalproduserte produkter og mat, og formidlere står for historie- og tradisjonsformidling. I tillegg til høy kvalitet på varene som tilbys for salg, ønsker vi å prioritere mangfold, slik at flest mulige håndverksteknikker og matsorter blir representert. Arrangementet skal ha en profil som gir våre gjester god, gammeldags julestemning.

Pris: 1500,- pr. stand for begge dager

Hvis man får tildelt plass, får man de kommende dagene e-post med betalingsinfo. Om du ikke mottar bekreftelsesmailen sjekk søppelpost først deretter ta kontakt med oss. Utstiller som ikke betaler påmeldingsgebyr innen fristen som står i eposten frasier seg automatisk den tildelte plassen. Hvis påmeldt selger uteblir fra arrangementet uten å ha gitt beskjed innen 22. november, returneres ikke den innbetalte leien.

Mer informasjon kommer når planleggingen er i gang.

  • Dra og slipp filer her, eller
    Max. file size: 2 MB.
      Vi gjør oppmerksom på at vi kan bruke bildene til markedsføring av arrangementet. Maks størrelse på filer er 2 MB.
    • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.