UTSTILLING

Stiklestad for nye 1000 år

I prosjektet Formidlingsarena Stiklestad har to arkitektteam fått i oppdrag å utforme forslag til framtidas Stiklestad. Hvordan kan landskapet og arkitekturen forsterke historien om slagstedet og symbolstedet Stiklestad? Hva kan gjøres for at besøkende lettere beveger seg mellom de ulike områdene? Hvor er hovedutstillinga? Hvordan kan kulturhuset bygges om til det vi trenger i framtida? I utstillinga på mesaninen presenteres forslagene fra arkitekt-teamene og innspillene som har kommet fra Verdals befolkning i løpet av prosessen. Hvordan skal det se ut på Stiklestad i 2030? Gratis inngang Her er det også mulighet for å komme med innspill.

I prosjektet Formidlingsarena Stiklestad har to arkitektteam fått i oppdrag å utforme forslag til framtidas Stiklestad. Hvordan kan landskapet og arkitekturen forsterke historien om slagstedet og symbolstedet Stiklestad? Hva kan gjøres for at besøkende lettere beveger seg mellom de ulike områdene? Hvor er hovedutstillinga? Hvordan kan kulturhuset bygges om til det vi trenger i framtida?

I utstillinga på mesaninen presenteres forslagene fra arkitekt-teamene og innspillene som har kommet fra Verdals befolkning i løpet av prosessen. Hvordan skal det se ut på Stiklestad i 2030?

Gratis inngang

Her er det også mulighet for å komme med innspill.

illustrasjon