Hopp til navigasjonHopp til hovedinnholdHopp til bunnområde

Overnatting

På Stiklestad har vi både et hotell med moderne fasiliteter og muligheter for pilegrimsovernatting på middelaldergården Stiklastadir. Scandic Stiklestad er et hotell med høy standard beliggende på selve slagstedet Stiklestad.

Scandic Stiklestad

Scandic Stiklestad er et hotell med høy standard, beliggende på selve slagstedet Stiklestad. På våre stemningsfulle rom kan du trekker deg tilbake etter dagens opplevelser på Stiklestad, og nyte utsikten over kulturlandskapet utenfor. Her tilbys optimal tilrettelegging for faglig påfyll, med et bredt utvalg av små og store møterom. Restaurant Skalden har en svært fleksibel og dyktig gjeng på kjøkkenet, og strekker seg langt for å imøtekomme kundenes ønsker.

Ønsker du å trene under oppholdet hos oss?

Har du med hund?

Pilegrimsovernatting
Som pilegrim på Stiklestad søker du kanskje både overnatting og et godt måltid i tillegg til mer åndelige opplevelser og sjelefred. Vi kan by på det meste.

På Scandic Stiklestad kan du overnatte som en konge i myke hotellsenger og nyte en god dusj etter ferden. Ønsker du en mer asketisk opplevelse er det også mulighet for overnatting i langhuset eller gjesteloftet på Stiklastadir.

Klikk her for mer informasjon om våre alternative overnattingsmuligheter.

 

 

Romslige rom

Hvor ligger Stiklestad?

Stiklestad Nasjonale Kultursenter og Scandic Stiklestad er samlokaliserte i Stiklestad Allé 350, Verdal kommune i Trøndelag.

flyplass ikon

1 time med bil eller tog (60 km) fra Trondheim lufthavn Værnes.

Bil ikon

1 time og 20 minutter med bil (90 km) fra Trondheim sentrum.

Vei ikon

5 minutter med bil
(3,5 km) fra E6.

SCA_88

Rommene

Rommene på Scandic Stiklestad er romslige, og har en moderne utforming og lun stemning. Vi har 49 store standardrom, 4 standard plus og 4 superiorrom. 5 av rommene er handicaptilpasset, og disse har alle mulighet for connecting rom for ledsager. 3 rom med mulighet for å ha med hund.

Superiorrommene egner seg godt som små møterom eller til eksklusive middager. Med fleksible løsninger kan vi også skape både 2- og 3-roms suiter ved behov.