Hopp til navigasjonHopp til hovedinnholdHopp til bunnområde

Hotell

Nyt en god natts søvn i et av våre moderne og innbydende rom, og la vårt kreative kjøkkenpersonale tilberede et deilig måltid.

Om hotellet

Ønsker du en opplevelse utenom det vanlige? Scandic Stiklestad skreddersyr komplette pakker for alt fra konferanser og bryllup til andre private sammenkomster. Historiske tilbakeblikk og opplevelser, en allsidig og kreativ restaurant, flere konferanselokaler og rom der du kan bo som en sagakonge. Vi skaper en unik setting – om du gir oss muligheten.

Stiklestad Nasjonale Kultursenter er et nasjonalt knutepunkt for formidling av middelalderhistorie knyttet til Olav den Hellige og slaget på Stiklestad. Her finner du gamle, historiske bygninger side om side med nye og moderne bygg. Overalt finner du elementer fra vikingtiden – også i interiøret på hotellet.

Som gjest ved hotellet kan du delta på en rekke ulike arrangementer, enten du ønsker noe spennende, lærerikt, samlende eller morsomt. Eller kanskje en kombinasjon av alt? På Scandic Stiklestad har du en rekke severdigheter, aktiviteter og opplevelser i umiddelbar nærhet.

På våre stemningsfulle rom kan du trekke deg tilbake etter dagens opplevelser, og nyte utsikten over kulturlandskapet utenfor.

Resepsjonsområde | Scandic Stiklestad

Hvor ligger Stiklestad?

Stiklestad Nasjonale Kultursenter og Scandic Stiklestad Hotell er samlokaliserte i Stiklestad Allé 350, Verdal kommune i Trøndelag.

flyplass ikon

1 time med bil eller tog (60 km) fra Trondheim lufthavn Værnes.

Bil ikon

1 time og 20 minutter med bil (90 km) fra Trondheim sentrum.

Vei ikon

5 minutter med bil
(3,5 km) fra E6.

k2

Rommene

Rommene på Scandic Stiklestad er romslige, og har en moderne utforming og lun stemning. Vi har 48 store standardrom med plass for inntil fem personer, 4 standard plus og 4 superiorrom.

Superiorrommene egner seg godt som små møterom eller til eksklusive middager. Med fleksible løsninger kan vi også skape både 2- og 3-roms suiter ved behov.