Catering

Restaurant Skalden leverer både koldtbord, tapas, varmmat, snitter og kaker som catering til ditt event – lite eller stort, året rundt.

CATERING

 

Kaker:

Pris:
Bløtkake med frukttopp 26 cm
15stykker
725,-
Firkantet bløtkake med frukttopp 29x50 cm
30 stykker
995,-
Fylt rullekake med karamellsaus
15 stykker
725,-
Peanøttkake 26 cm
15 stykker
515,-
Gulrotkake 26 cm
15 stykker
445,-
Moussekake 26 cm
15 stykker
595,-
Pasjonsfruktterte 22 cm
8 stykker
395,-
Pavlova med krem og frukt 29x40 cm
20 stykker
825,-
Smørbrødkake med laks og reker eller roastbeef  23x37 cm
15 stykker
995,-
Bløtkake, ostekake, moussekake kan lages glutenfri mot et tillegg på kr 75,-

Bløtkake kan lages glutenfri mot et tillegg på 75,-
Ved servering av kakene hos oss kommer et lite tillegg i pris.

 

Koldtbord 1 

Røkt laks, pepperlaks, egg med reker

Røkt svinekam, roastbeef, lokal spekemat

Potetsalat, grønnsalat, eggerøre, rømme, aioli, pesto, focaccia, smør

Varmmat:

Biffgryte m/bakt småpotet

Kr 475 pr. person (hos oss 525)

 

Koldtbord 2 

Honninglaks fra Sagamat, røkt laks, egg med reker

Mangobakt kyllingfilet, lokal spekemat, lefseruller m/tyttebærrømme og roastbiff

Brokkolisalat, fransk potetsalat, eggsalat, grønnsalat m/melon, jordbær og rista
gresskarkjerner

Aioli, pesto, rømme, focaccia, smør

Varmmat:

Viltgryte m/bakt småpotet

Kr 495 pr. person (hos oss 545)

 

Tapas 

Lefserull m/røkt laks og sennepssaus, Stiklestadlaks m/einebær og pepper, pestolaks

Lefserull m/ spekeskinke og kremost, pastasalat med bakt paprika og salatost fra Gangstad,
hjorteroastbiff med sylta tyttebær, lokal spekemat

Ostefat med marmelader og lokale oster, bruschetta med tomatsalat

Marinert oliven, fylt paprika med kremost, aioli, pesto, focaccia, smør

Lun nudelsalat med vårløk, asparges og chili toppet med rista sesamfrø

Lårklubber av kylling med soyaglaze

Kr 535 pr. person (hos oss 585)

 

Ost og spekemat 

Oster fra Gangstad gårdsysteri

Alpeost og pepperbrie fra Tine

Ripsgele og fikenmarmelade

Druer, kjeks, aioli og focaccia

Spekeskinke og lokale spekepølser

Kr 395 pr. person (hos oss 445)

 

Porsjonsdesserter

Sitrongresspannacotta med bringebærcoulis

Lakrispannacotta med pasjonsfruktcoulis

Makroner (2 pp)

Kr 55 pr. person 

 

Varmmat

Kremet biffgryte med småpotet, focaccia, aioli og salat
Kr 325 pr. person (hos oss 375)

Stek og kjøttkaker, potet, saus og grønnsaker
Kr 325 pr. person (hos oss 375)

 

 

Hør med oss ift. antall


Snitter

Snitter med roastbeef, reker og egg, laks og eggerøre, ost og skinke

Kr 35 pr. snitte (hos oss 40)

 

Transport i Verdal (innen 1 mil) Kr 750.
Med forbehold om kapasitet.

Hør med oss om du ikke fant det alternativet du søkte etter, kanskje vi kan løse det?

Flere muligheter ved selskap i et av våre lokaler, hør med oss for ulike selskapsmenyer.

PS! DET MESTE PÅ VÅR MENY KAN TAS MED HJEM OM DET PASSER BEDRE Å SPISE RUNDT EGET KJØKKENBORD.

 

Kokk står klar med smørbrødkake for catering