Kurs og konferanse

Helt siden Olav den hellige falt i i slaget mot bondehæren i 1030, har Stiklestad vært møteplass og arena for viktige kamper! I dag har kampropene selvsagt stilnet og dagens gjester er langt fredeligere enn sine forgjengere.

MR_4

Kurs og konferanse- med alt som behøves

Ønsker du en samling utenom det vanlige?
På Stiklestad kan du kombinere ditt eget opplegg med kulturelle og historiebaserte opplevelser.

Scandic Stiklestad tilbyr optimal tilrettelegging for faglig påfyll for ditt firma. Vi kan tilby et bredt utvalg av små og store lokaler, som er godt egnet til både konferanser, møter og selskap. Møtelokalene finner du i kulturhuset og i hotellet.

I tillegg til våre møterom av ulik størrelse tilbyr vi i samarbeid med kulturhuset, en rekke formidlingsaktiviteter som kan gjøre samlingen til en helt spesiell opplevelse. Restaurant Skalden sørger for god mat & drikke.

Med landlig beliggenhet i vakre omgivelser er hotellet godt egnet til å holde deltakerne samlet på kveldstid. Her finner du en helt spesiell atmosfære, og serviceinnstilte medarbeidere som bidrar til at du får et minnerikt opphold.

Vi legger gjerne til rette for transport.

Hotellet har fokus på miljøvennlig drift. Vi tar et bevisst ansvar for hvordan nettopp vi påvirker miljøet, og er Svanemerket.

Scandic Stiklestad fyller kravene til tilgjengelighet/ universell utforming på de aller fleste områder.

 

Planlegger du en konferanse hos oss, og ønsker et møte ifm dette? Ta kontakt på 74044200 eller [email protected] så finner vi et passende tidspunkt. OBS! Vi har besøkstid på booking 09.00 – 15.00, men våre kolleger kan være opptatt om det ikke er gjort en avtale på forhånd.

 

Konferansesalen 1030 | Stiklestad Nasjonale Kultursenter

Møterom

Våre åtte møterom har kapasitet fra 10-280 personer.

Hvor ligger Stiklestad?

Stiklestad Nasjonale Kultursenter og Scandic Stiklestad er samlokaliserte i Stiklestad Allé 350, Verdal kommune i Trøndelag.

flyplass ikon

1 time med bil eller tog (60 km) fra Trondheim lufthavn Værnes.

Bil ikon

1 time og 20 minutter med bil (90 km) fra Trondheim sentrum.

Vei ikon

5 minutter med bil
(3,5 km) fra E6.