Servering

Uten mat og drikke, duger som kjent helten ikke. I Restaurant Skalden kan du nyte de stemningsfulle omgivelsene mens du styrker deg på en matbit og noe godt i glasset.

_MG_4670

Velkommen til Restaurant Skalden

Restaurant Skalden er åpen hver dag hele året med unntak av noen få påske- og julestengte dager. Her kan du kjøpe alt fra en kopp kaffe til kaker, småretter og middager. Vi tilbyr også catering.

Allsidighet er vår fremste styrke. Restauranten leverer alt av mat til våre opplevelser i museumshusene. Når vi har selskap eller store grupper på besøk, benytter vi også hel eller halv konferansesal og restaurant Heimskringla i hotellbygningen til servering.

Restaurant Skaldens flotte lokaler har utsikt mot Stiklestad kirke & Stiklestadområdet, og rommer 140 personer. Her finner du også en stor uteservering som er et populært tilholdssted på varme dager.

Hotellet har fokus på miljøvennlig drift. Vi tar et bevisst ansvar for hvordan nettopp vi påvirker miljøet, og er Svanemerket.

Olsokdagene 2023; servering og Olsokkroer

Aldri før har vi hatt 3 lærlinger samtidig, les om de her

Studentkortet

Kaffekortet

Pizzakortet

 

 

ÅPNINGSTIDER

Mandag-Lørdag

Vi åpner kl. 11 og har kjøkkenet åpent
til kl. 21.

Søndag 

Vi åpner kl. 11 og har kjøkkenet åpent til kl. 18
(Det gjelder også røde dager)

Bar til kl. 02.

Frokost serveres kl. 07-10 på ukedager og kl. 07.30-10.30 på helg.

_MG_7085

Meny

På vår a la carte- meny finnes noe for enhver smak. Våre dyktige kokker benytter seg i stor grad av kortreiste råvarer og lager det aller meste fra bunnen av.

SE HER