Meny
Her finner du Restaurant Skaldens menyer
med noe for enhver smak!
Sommermeny
No. 1
Marinert kylling i ciabatta med salat, grønnsaker og salatost fra Gangstad Gårdsysteri
(E, M, SL, SU, G(Hv)
235,-
Fillegris
Vår versjon av pulled pork i gyrosbrød, serveres med salat, løkringer og aioli
(E, M, Sn, So, G(Hv)
235,-
Kyllingsalat
Grønnsalat med grilla kylling, grønnsaker, salatost fra Gangstad Gårdsysteri og aioli
Serveres med vår egen focaccia og smør fra Tine Verdal
(E, M, laktose, G(Hv),sennep)
235,-
Kyllingblings
Crispy panert kyllingfilet serveres på surdeigsbrød med salat, mangosalsa og srirachamajo
(hvete,melk,laktose,egg)
265,-
Steam buns
3 steam buns med Asian style langtidskokt svinekjøtt, sylta gulrot og srirachamajones
(hvete,egg,soya)
245,-
Burger
Hamburger av Urfe fra Snåsa i briochebrød
Salat, rødløk og tomat
Pepperaioli og pommes frites
(Hvete, melk, egg, laktose,sennep)
275,-
Filleburger
Pulled pork i briochebrød med coleslaw og bbqsaus
Pommes og aioli
(hvete,melk,laktose,egg,sennep
245,-
Biff
Ytrefilet av okse serveres med sjalottløk, asparges og østerssopp
Perlepotet og rødvinssaus
395,-
Laks
Ovnsbakt laks serveres med smørstekt nykål, reddiker og sukkererter
Perlepotet og hvitvinssaus
349,-
Vegetar
Vegetarburger med salat, rødløk og tomat
Pepperaioli og pommes frites
(hvete, egg, sennep)
265,-
Pizza Grøda
Urterømme, mozarella, avocado
Sylta rødløk, rista pinjekjerner, parmesan og marinert salat
(G(Hv),M, pinjekjerner)
210,-
Salat
Grønnsalat med smørstekt bønneblanding, grønnsaker og aioli
Focaccia og smør
(Hvete, melk, laktose, egg, SU)
235,-
Rød pizza
Gudrun
Tomatsaus, mozarella, basilikum og olivenolje
(G(Hv), M)
175,-
Skalden
Tomatsaus, mozarella, marinert biff, oliven, sylta rødløk og bearnaise
(G(Hv),M,E)
210,-
Gudrid
Tomatsaus, mozarella, spekeskinkeflak, marinert salat
Parmesan og rista pinjekjerner
(G(Hv), N(Pi), M)
210,-
Kongen
Tomatsaus, mozarella, marinert biff, bacon, nduja fra Inderøy og bearnaise
(G(Hv), M)
210,-
Froste
Spicy tomatsaus, mozarella, nduja, srirachamajo og sylta chili
(G(Hv), M)
210,-
Rannveig
Tomatsaus, mozarella, nduja, rødløk, cherrytomat, srirachamajo og pesto
(hvete, melk, laktose, pinjekjerner)
Hvit pizza
Stiklestad
Urterømme, mozarella, marinert kylling, soltørka tomat, salat og parmesan
(G(Hv), M, Se, Su)
210,-
Grima
Urterømme, mozarella, brie fra Dovre, bacon, jordbær
Balsamicosirup og glaserte valnøtter
(G(Hv), M, N)
210,-
Helga
Urterømme, mozarella
Karamellisert løk, nduja og brie
(hvete, melk)
210,-
Grøda
Urterømme, mozarella, avocado
Marinert salat, pinjekjerner, syltet rødløk og parmesan
(G(Hv),M, pinjekjerner)
210,-
Tilvalg
4 løkringer
59,-
3 mozzarellasticks
59,-
Skål pommes frites
59,-
Bearnaise/srirachamajo/aioli
29,-
Snacks
5 løkringer og aioli
99,-
4 mozzarellasticks og aioli
109,-
Nachochips, guacamole og salsa
149,-
Dessert
Tiramisu
Klassisk italiensk tiramisu av mascarpone og fingerkjeks toppet med kakaopulver
(E,M,hvete)
135,-
Kokospannacotta med sitrongress
Toppet med bringebærcoulis og friske bær
135,-
(melk- og laktosefri)
3 iskuler fra Diplom-is
Velg mellom sjokolade, vanilje, pistasj, salt karamell og bringebærsorbet
Toppes med friske bær
(melk,laktose)
135,-
Barnemeny
Pølse og chips
1 wienerpølse og chips
Ekstra pølse kr 20,-
(sl, sn)
119,-
Hamburger
Enkel hamburger serveres med chips og ketchup
(egg, melk, selleri, hvete)
119,-
Pannekaker
3 pannekaker serveres med blåbærsyltetøy og sukker
(egg, melk, sulfitt, hvete)
119,-
Ranes pizza
Porsjonspizza med skinke og ost
(melk, selleri, sulfitt, hvete)
119,-
Fritert kylling
Panert kyllingfilet servert med chips og ketchup
119,-
ANNET
Bar til kl. 02
Dagens middag hver ukedag kl. 13-18 kr 285,- inkl. kaffe & dessert
Søndagsbuffet kl. 13-18 kr 385,- (inkluderer også kaffe & dessert)
Selskapsmenyer, hør med oss
Snacks, is og kioskvarer
Forklaringer på allergimerking
E Egg HA Hasselnøtter PI Pinjekjerner MA Mandler VN Valnøtter M Melk SL Selleri SN Sennep SO Soya HV Hvete RY Rug SU Sulfitter F Fisk PN Paranøtter PK Pekannøtter PA Peanøtter CA Cashewnøtter PS Pistasjenøtter
Matallergi eller matintoleranse: Snakk med vårt personale og vi vil veilede deg.