Hopp til navigasjonHopp til hovedinnholdHopp til bunnområde

Meny

Her finner du Restaurant Skaldens brasseriemeny og dagens middag. For barneporsjon eller egen barnemeny, spør servitøren!

BRASSERIEMENY JUL

 

NO. 1
Vår mest solgte rett! Marinert kylling i ciabatta med salat og salatost fra Gangstad
G (hvete) L (melk) E, S, N, Su
159,-

FILLEGRIS
Vår versjon av “pulled pork” i gyrosbrød. Serveres med salat og løkringer
G (hvete) E, Sn, Su
159,-

SKALDENS SALAT
Marinert salat, lun brie, sprøtt bacon, granateple,
honningvinagrette og nøtter
G (hvete) L (melk) N (hassel, mandel) S
159,-

SLIDERS
Vår hjemmelagde burger og fillegris serveres med løkringer,
coleslaw, aioli og pommes frites
G (hvete) L (melk) E, Se, Su, So, Sn

195,-

JULETALLERKEN

Tradisjonell juletallerken med ribbe, medisterpølse, medisterkake,
rødkål, eple, svisker, kokte poteter og god brun saus
G (hvete) L (melk) Sn
295,-

LUTEFISK FRA BODØ
Serveres med tradisjonelt tilbehør, grønn ertepuré,
bacon, potet og varm sennepssaus
L (melk) F, Sn
355,-

PINNEKJØTT
Skikkelig godt pinnekjøtt med grov pølse fra Inderøy,
kålrotstappe, potet og sjy
L (melk)
360,-

SCANDIC BURGER
Burger med bacon, løkmarmelade og tomatkompott. Grillet brioche og
pepperrotmajones, servert med nystekte pepperrotfries
G (hvete, rug) L (melkeprotein) E, So, Sn
195,-

Tilvalg: Mozzarellasticks med salsa 75,- / Søtpotetfries 35,- /
Vegansk cheddar 35,- / Prästost 35,- / Liten cæsarsalat 45,-

GRILLET LAKS
Grillet økologisk laks med bakte beter, ingefærsyltet agurk,
ovnsbakte småpoteter og Sandefjordsmør
L (melkeprotein) F, Su
255,-

OKSEFILET
Oksefilet med béarnaisesaus, sopp, spinat og bakte småpoteter
L (melk) E, Su
200g 280,- / 300g

325,-

FLATBIFF AV HJORT
Rosenkål, pastinakkrem, sopp, jordskokkchips,
bringebærfløtesaus og fløtegratinerte poteter
L (melk)
325,-

HVIT PIZZA:

STIKLESTAD
Hvit urtesaus, mozzarella, kylling, soltørket tomat, høvla parmesan og spinat
G (hvete, rug) L (melk)
160,-

GRIMA
Hvit urtesaus, mozzarella, brie, bacon, jordbær, balsamico og glaserte nøtter
G (hvete, rug) L (melk) N (valnøtt, hassel)
160,-

SOLSNU
Hvit urtesaus, mozzarella, krydret rørosrømme, julekrydret kjøttboller,
rosenkål, karveost og marinert tyttebær
G (hvete, rug) L (melk) So
160,-

JOLEFEST
Hvit urtesaus, mozzarella, braisert ribbe, sylta rødløk
og fritert rødkål
G (hvete, rug) So, Sn
160,-

GRØDA
Hvit urtesaus, avokado, sylta rødløk, rista pinjekjerner, parmesan og ruccola
G (hvete, rug) L (melk) N (pinje)
140,-

PIZZA:

GUDRUN
Tomatsaus, mozzarella, frisk basilikum og olivenolje
G (hvete, rug) L (melk)
130,-

SKALDEN
Tomatsaus, mozzarella, marinert biff, syltet rødløk, oliven og béarnaise
G (hvete, rug) L (melk) E, So, Sl
160,-

GUDRID
Tomatsaus, mozzarella, æraskinke, rista pinjekjerner, parmesan og marinert salat
G (hvete, rug) L (melk) N (pinje)
160,-

RANNVEIG
Tomatsaus, mozzarella, chorizo, rødløk, tomat, chiliaioli og pesto
G (hvete, rug) L (melk) E, N (pinje) Sn
160,-

Tilvalg: Kylling 29,- / Bacon 29,- / Skinke 29,- / Aioli 20,- / Béarnaise 29,-

 

DESSERT

KLASSISK RISKREM
med kirsebærsaus og mandler
L (melk) N (mandel)
95,-

BRUNOSTMOUSSE I SJOKOLADEFORM
med Tindvedsorbet og marinerte bær
L (melk) E
105,-

 

Egne barnemenyer finnes. Det er også mulig å kjøpe halv porsjon av mange av rettene på brasseriemenyen.

English menu
Meny utskriftsvennlig

 

DRIKKE

ØL

Dahls 0,33 G (bygg) - 75,-
Dahls 0,5 G (bygg) - 95,-
Ringnes lite 0,3 - Glutenfritt - 89,-
Stiklastadir øl 0,5 G (bygg) - 140,-

VINGLASS
Sonovino Bianco - 95,-
Dopff & Irion Cuvee Rene Dopff Riesling - 121,-
Sonovino Rosso - 95,-
Fontanafredda Ebbio Langhe Nebbiolo - 123,-

ALKOHOLFRITT
Scandic water 0,4 - 19,-
Scandic water 0,8 - 39,-
Mineralvann 0,33 - 45,-
Ginger Joe 0,33 Su - 55,-
Surf Kambucha - fermentert te - 75,-
Munkholm 0,33 G (bygg) - 52,-
Kaffe/te - 30,-
Espresso - 35,-
Caffe lattè - 45,-
Cappucino - 45,-
Kakao med krem - 35,-

Vi har en egen drikkemeny med et bredre utvalg

DAGENS MIDDAG
165,-

Inkludert dessert og kaffe. Serveres hverdager kl 13-18.

Mandag

Varierer
G (hvete, bygg, rug), E (egg)

Tirsdag

Dagens fisk. Spør gjerne servitøren hva vi har.
G (hvete, bygg, rug) L (melk) E (egg), F (fisk)

Onsdag

Kjøttkaker fra Lynum Gårdsmat med ertestuing/kålstuing og kokte poteter.
L (melk)

Torsdag

Klubb med duppe og lettsaltet sideflesk.
L (melk)

Fredag

Varierer
G (hvete, bygg, rug) L (melk)

 

 

Allergener:

G=gluten L=laktose E=egg S=skalldyr F=fisk P=peanøtter N=nøtter So=soya Sl=selleri Sn=sennep Se=sesam Su=sulfitter Lu=lupiner B=bløtdyr