Opplev Stiklestad i sommer!

barn leker viking

Vikingsommer

24. jun – 6. aug • tirs – søn kl. 11 – 16

Besøk vikinghøvdingen i hans mektige hall, møt gamle guder og vikingenes verden. Eller bli med inn i middelalderen, og hør historier om slaget i 1030 som endret Norge, pilegrimer, kirkebygging og kristne konger. På Stiklastadir er det full aktivitet med håndverk, gårdsarbeid og barnelek. Bli med på en spennende fortellerstund med trellen Rig-Sturla og den mystiske medaljongen, mat dyrene og leik leikeslaget. Lær deg å skyte med pil og bue, kjør Torsvogna, lek i vår store pilegrimslabyrint og andre vikinginspirerte aktiviteter. Bli med på guidinger og
se våre utstillinger.

DAGSBILLETT: Voksen 200,- Barn under 18 år gratis i føIge med voksen.

visekveld

Olsokdagene på stiklestad

25. – 30. juli – Årets tema KRAFT

Olsokdagene på Stiklestad er vår store kulturtestival hvor betydningen av slaget settes inn i et historisk og moderne perspektiv. Med «Spelet om Heilag Olav» som kjernen i festivalen, byr Olsokdagene også på et bredt sammensatt program med foredrag, konserter og en rekke aktiviteter for barn og voksne. Det er liv og røre på området fra tidlig formiddag til sent på kveld.

 

spelet

Spelet om Heilag Olav

26. 28. 29. 30. juli kl. 19.00

Forestillingen på den storslåtte friluftscenen er ei dramatisering av det som skjedde på fjellgården Sul i dagene før slaget på Stiklestad i året 1030. I Spelet fortelles den viktigste enkelthendelsen i norsk historie på en gripende og spennende måte. Her er profesjonelle skuespillere og musikere i samspill med dyktige amatører.

FAMILIEBILLETT: Ta med deg familien og se Spelet om Heilag Olav!
Nå får du 2 voksne og 2 barn fra 1020,-.

 

Olsokdagene stemning

SCANDIC STIKLESTAD

FAMILIEOVERNATTING
Vikingsommer på Stiklestad har masse å tilby barna og kanskje ønsker du å være her mer enn 1 dag? Da kan vi anbefale vår familiepakke på Scandic Stiklestad! 57 romslige og flotte rom. Pakken inkluderer overnatting for 2 voksne og inntil 3 barn, frokost og inngang til Vikingsommer.
Bookingkode: 380VIKING

HISTORISK OVERNATTING
Hotellpakke for historieinteresserte voksne. Rom, frokost og dagsbillett.
Bookingkode: 380HISTORIE

GOLFPAKKE
Kombinér et besøk på 18-hullsbanen til Stiklestad Golfklubb med overnatting i historiske omgivelser på Scandic Stiklestad.
Bookingkode: 380GOLF Golftider bestilles direkte til klubben.

Bookingkodene gjelder ved bestilling på scandichotels.no.
Familieovernatting og historisk overnatting gjelder i perioden
24. juni – 6. august, med dagsbillett tirsdag til søndag.

RESTAURANT SKALDEN
I Restaurant Skalden kan du nyte de stemningsfulle omgivelsene mens du styrker deg på en matbit og noe godt i glasset. Åpent hver dag, fra morgen til kveld!

Del på Facebook