Scandic Stiklestad

er et hotell med høy standard, beliggende på selve slagstedet Stiklestad. På våre 57 stemningsfulle rom kan du trekker deg tilbake etter dagens opplevelser på Stiklestad, og nyte utsikten over kulturlandskapet utenfor. Her tilbys optimal tilrettelegging for faglig påfyll, med et bredt utvalg av små og store møterom. Restaurant Skalden har en svært fleksibel og dyktig gjeng på kjøkkenet, og strekker seg langt for å imøtekomme kundenes ønsker.

Overnatting

På Stiklestad har vi både et Scandic-hotell med moderne fasiliteter åpent året rundt og på sommeren er det muligheter for overnatting i gjesteloftet på middelaldergården Stiklastadir.

Servering

Uten mat og drikke, duger som kjent helten ikke. I Restaurant Skalden kan du nyte de stemningsfulle omgivelsene mens du styrker deg på en matbit og noe godt i glasset.

Kurs og konferanse

Helt siden Olav den hellige falt i i slaget mot bondehæren i 1030, har Stiklestad vært møteplass og arena for viktige kamper! I dag har kampropene selvsagt stilnet og dagens gjester er langt fredeligere enn sine forgjengere.