Vil du jobbe med oss i sommer?

Hvert år er det behov for sommeransatte på Stiklestad. Vil du være en av de?

Stiklestad Nasjonale Kultursenter er et museum som hver sommer tilbyr opplevelser for store og små. Man kan besøke middelaldergården Stiklastadir, folkemuseet med Molåna kafé anno 1898 og guiding på området. Dette tilbudet gjelder tirsdag til søndag i perioden 22. juni og 4. august. Og i den forbindelse søker vi sommeransatte til oppgaver som er beskrevet under, med opplæring i forkant. Vi tar hensyn til skoleslutt og skolestart, men opplæring på kveld og helg må påregnes. Vi søker positive, utadvendte og serviceinnstilte ansatte fra 16 år og oppover.

Hvilke arbeidsoppgaver gjør en sommeransatt?  En sommeransatt på Stiklestad Nasjonale Kultursenter gjør mye forskjellig. Vi trenger sommeransatte som renholder, driftsassistent, handverker, guider, sommerformidlere på middelaldergården Stiklastadir og kafevert på Molåna. Ta å spesifisere hva du søker på i ditt søknadsskjema.

De fleste sommeransatte har direkte kontakt med publikum gjennom salg, aktiviteter og omvisninger. Vi søker derfor positive, utadvente og serviceinnstilte personer. Det kreves en del språkerfaringer med hovedfokus på engelsk. Et pluss om du kan tysk og fransk.

Vi trenger også noen med formidlings- eller teatererfaring, til framføring av korte monologer.

Personlige egenskaper: Samarbeidsvillig, pålitelig, blikk for detaljer, stor arbeidskapasitet, fleksibel og gode kommunikasjonsevner og godt humør.

Vi kan tilby spennende faglige utfordringer i et aktivt og hyggelig miljø som vektlegger kvalitet og kompetanse. Det er et godt arbeidsmiljø, flere sommeransatte og høy publikumsaktivitet på område.

Ønsker du å jobber her i sommer? `Søk her!

 

Del på Facebook