Onsdagstreff – Kveldsvandring på folkemuseet

Folkemuseet på Stiklestad er i stadig utvikling. I de siste årene har det både kommet nye hus flyttende, og andre har vært på flyttefot rundt på museet.

I den lyse maikvelden, onsdag 22. inviterer vi til et utendørs onsdagstreff der vi skal gå en tur på folkemuseet. Museumshåndverker Håvard Stuberg og konservator Per Steinar Brevik vil være guider. De vil fortelle om husene og området, og de valg og utfordringer man møter når hus skal flyttes eller man begynner å se nærmere på historien til bygninger. Museumsformidler Lars Børre Hallem møter dere i resepsjonen på kulturhuset, og turen går om saga, forbi Ingvaldsengården og til husmannsplassen. Etter vandringen, går vi til Molåna og får kaffe og kake.

Vi går fra kulturhuset kl.19.00.

Velkommen til kveldsvandring på Stiklestad, med museumsfaglig påfyll!

Billetter får du kjøpt her:

Billettpriser:

Voksen: kr 200,-

Stiklestadkort: kr 180,-

Honnør: kr 180,-

Del på Facebook