Gjester med hund

Hunder er velkommen!

OBS! Begrenset antall rom! Bookingkode: 380PETR på Scandichotels. Eller forespør på telefon 74044200 eller mail [email protected] om vi har ledig tilgjengelighet.

Kr. 200,- (pr. hund).

 

Samarbeid med Stiklestad hundesenter:

GJESTER MED HUND:

For gjester med hund har vi samarbeid med Stiklestad hundesenter som ligger ca. 7 min gange fra hotellet. Her er det muligheter for å losjere inn hundene i fullpensjon, eller på dagpass om dere bare ønsker å tilbringe dagen ved hotellet.

På hunde-senteret er det luftegårder som kan brukes av alle mellom klokken 17.00 og 22.00, samt mellom klokken 10.00 og 22.00 i helgene.

Her finnes også en butikk med hundefor og kvalitetsutstyr for hund. Stort utvalg fra leverandører som Nonstop dogwear, VOM, Purina proplan, og Provit med flere.

Booking gjøres direkte hos senteret.

Mere info finnes på www.stiklestad-hundesenter.no

Ta kontakt med Tonje på tlf 99168005, eller Leif på 90974690.

AKTIVITET:

Ved Stiklestad hundesenter er det satt opp en jakt/skyte- simulator som kan bookes for bruk av grupper, familier eller firma. 

Ved booking får man tilgang til replika våpen for unge og voksne som gir en naturlig følelse av virkelig våpenbruk. Systemet gir en naturtro skuddsituasjon for jakt på fugl, storvilt eller baneskyting.

Det er også mulig å bruke eget våpen ved bruk av spesialutviklede patroner.

I en simulator er det montasje, bevegelse og avtrekk man får trent på, dette er viktige element som må på plass før man trener med rekyl, ute på skytebanen.

Mere info finnes på www.stiklestad-hundesenter.no

Ta kontakt med Tonje på tlf 99168005, eller Leif på 90974690.