Jul på Stiklestad

I år blir det endelig «JUL IGJEN» på Stiklestad, og vi gleder oss til å få mange besøkende på det tradisjonsrike førjulsarrangementet 4. og 5. desember!

På leting etter den gode, gamle julestemninga? Ta turen til Stiklestad og få med deg førjulshelga «Jul igjen», 4. og 5. desember kl. 12-17. Opplev stemninga som skapes når mange hundre fakler tennes, og det lyser lunt fra alle stuer.

Våre museumshus, kulturhuset, borggården og middelaldergården Stiklastadir fylles av deilig mat, aktiviteter og julestemning. Opplev demonstrasjon av gammelt handverk, juleforberedelser og slakting av julegris. Barna kan delta på lysdypping, juleverksted og spikking. De får også oppleve fjøsnisser, julebukker, fortellerstunder og se den lille familieforestillingen «Travel taus og fjøsnissesprell» på Molåntunet. Kafé Molåna i den ærverdige trønderlåna er også åpen.

I samarbeid med Scandic Stiklestad har vi også Julemarked med lokal mat, husflid og handverk; under tak i Borggården og i kulturhuset. Vil du bli selger kan du klikke her for å komme til info/søknadsskjema.

BILLETTER

Voksne 150,- Barn: gratis
Kjøp Stiklestadkortet 2022 i resepsjonen og få gratis inngang!
Du kan kjøpe billetter til Jul igjen på nett her: https://bit.ly/3zT2BR9 eller i resepsjonen vår på kulturhuset (74044200).

Julearrangementet foregår både på Folkemuseet, middelaldergården Stiklastadir og på kulturhuset på Stiklestad Nasjonale Kultursenter i Verdal på Innherred i Trøndelag. For å komme til Stiklestad ta av E6 mot Verdal, passer Verdal sentrum, følg Fylkesvei 757 og kjør opp bjørkealléen Stiklestad allé i 4 km. til du ser Stiklestad kirke og kulturhuset. Parkeringsplassen har gratis parkering.

Scandic Stiklestad har åpen restaurant og overnattingstilbud.

Kombiner gjerne Jul igjen med familiejulebord eller julebord
Julebord: lørdag 4. desember med stor buffet, underholdning og dans. Familiejulebord på søndag 5. desember, med bordsett kl. 13 og kl. 16. Ring 74044200 for å bestille.

Velkommen til ei stemningsfull julehelg!