Jul igjen på Stiklestad

Vil du oppleve god gammeldags julestemning? Da bør du besøke Stiklestad under førjulshelga “Jul igjen”, 9. og 10. desember 2023 kl. 12-17.

Billetter komme iløpet av høsten.

– tenk å rusle rundt på museet; smake på nystekte medisterkaker, høre julemusikk, hilse på fjøsnissen…og i skumringstimen lyser det lunt fra alle vinduene og hundrevis av fakler tennes over hele området.

Stiklestad Nasjonale Kultursenter, restaurant Skalden, Folkemuseet og middelaldergården Stiklastadir fylles av deilig mat, aktiviteter, musikk og god førjulsstemning.

Opplev slakting av julegris, demonstrasjon av gammelt håndverk, julematforberedelser, nybakte aniskringler og åpen Kafé Molåna.

Barna kan være med på spikking, lysdypping, potetkakebaking, fortellerstunder, leke med fjøsnissene og se familieforestillingen «Travel taus og fjøsnissesprell» og mye mer…

Jól på Stiklastadir; der kan du oppleve vikingkamp, håndverk, mat- og øltradisjoner, gamle sagn og fortellinger fra middelalderen. I den storslåtte gildehallen selges det vikingmat.

I samarbeid med Scandic Stiklestad har vi også et stort gratis julemarked i borggården og kulturhuset med lokalmat, husflid og håndverk.

Du kan kjøpe billetter til Jul igjen på nett her, eller i resepsjonen vår på kulturhuset (74044200).
Kjøp Stiklestadkortet 2023 i resepsjonen og få gratis inngang!

Julearrangementet foregår både på Folkemuseet, middelaldergården Stiklastadir og på kulturhuset på Stiklestad Nasjonale Kultursenter i Verdal på Innherred i Trøndelag. For å komme til Stiklestad ta av E6 mot Verdal, passer Verdal sentrum, følg Fylkesvei 757 og kjør opp bjørkealléen Stiklestad allé i 4 km. til du ser Stiklestad kirke og kulturhuset. Parkeringsplassen har gratis parkering.

folkemuseum, bygninger, nissejente

 

Lørdag 9. desember og søndag 10. desember 2023

PROGRAM

kommer til høsten